Magneet whiteboard maatwerk

115,60

Magneet en whiteboard
kleuren

Magneet whiteboard maatwerk

115,60

Onze unieke collectie magneet whiteboarden kunnen ook op maat gemaakt worden.

Standaard formaten (prijsvoordeel!): 60×80 cm, 60×100 cm, 60×120 cm, 60×150 cm

Complete wanden: Voor een langere wand worden meerdere panelen naast elkaar geplaatst. Dit kan bijna naadloos met het flexibele ophangsysteem.

LET OP! Maatwerk producten kunnen niet worden geruild.

Levertijd ca 2-3 weken.

Meer informatie over dit product

BACKORDER Magneetproducten: 3-5 werkdagen. Matraskussens 4-6 weken.

SKU: MW-0005 Categorie: Tag:

Magneet whiteboard maatwerk is mat en wordt op maat voor je gemaakt! Uniek magneet whiteboard zonder lijst en ook nog beschrijfbaar!

Homemade van magneet whiteboard is mat (3 mm dik) met mooie whiteboardlaag. In 17 kleuren leverbaar. De magneetborden worden veel gebruikt bij onregelmatige muren, als je geen sticker- of behanghechting wilt hebben.

Supergrote magneetwanden
We leveren onze magneet- en whiteborden ook op maat. Van 50×100 tot wandvullende mogelijkheden. Deze magneet whiteboarden hebben een matte toplaag. De maximale breedte per strook is ca 120 cm en lengte ca 3 meter.

Voor wandvullende dekking, worden er ook meerdere magneetborden naast elkaar gebruikt.

Levertijd van maatwerk producten is ca 2-3 weken.

Materiaal
Magneetbord is van stevig materiaal dat bijna niet buigt (3 mm dik), zijkant is mat zwart, glans uitstraling en beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers.

Krijtstiften en whiteboardmarkers
Alle magneet- en whiteboard borden zijn beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers. Je kunt het verwijderen met een vochtige doek. Gebruik voor het behoud van het bord de cleanerspray, die apart kunt bij bestellen.

Kleuren
De magneetborden worden geleverd in effen kleuren, zie de kleurenkaart van de beschikbare kleuren.  De kleur ral 9010, space, fluor roze, groen en oranje hebben een kleurtoeslag.

Bevestiging
Je kunt het magneet en whiteboard mat op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het magneet en whiteboard mat is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:

zwaluw hightack kokerJe kunt het magneet whiteboard ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Vervoer
Afhankelijk van het formaat, berekenen we de vervoerskosten voor je. Een 100×200 cm is 35 euro voor verzending. Zelf afhalen in Almere is ook mogelijk op afspraak.

 

 

 

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Extra informatie

Magneetwerking

Formaat

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Materiaal

Beschrijfbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneet whiteboard maatwerk” te beoordelen