Magneetbehang budget – zwart mat sale

Va. 79,00

magneetbehang_budget_sfeer_zwart
Magneetbehang budget - zwart mat sale Va. 79,00
icon magneetwerking goed
Magneetwerking goed
Duurzaam
De magneetwerking is goed
✓ geschikt voor al onze ondergronden
✓ redelijke magneetwerking op ons magneetbehang
✓ goede magneetwerking op onze magneetpanelen (borden en wanden)
✓ niet geschikt om meerdere A4-tjes onder te houden
Onze design magneten zijn milieuvriendelijk
✓ milieuvriendelijk: materialen zijn bijna 100% recyclebaar
✓ kwaliteit: door persoonlijke aandacht en kwaliteitscontroles zorgen we voor hoge kwaliteit grondstoffen en eindproducten
magneet_icon_magneetsterkte
Goede magneetwerking
pen_icon
Beschrijfbaar met stift en waskrijt

Eenvoudig schoon te maken / makkelijk op maat snijden / overschilderbaar De voordeligste manier om een eigen magneetwand te maken!  

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies
magneetbehang_zwart_muur_keuken

In een handomdraai een magneetwand creëren met magneetbehang voor een scherpe prijs!

Makkelijk plakken door de zelfklever, waardoor je niet met behanglijm hoeft te knoeien! Plak meerdere stroken naast elkaar tot de gewenste breedte.

Ik heb voor een nette prijs een hele mooie wand in mijn keuken. Ik kan makkelijk mijn wand stylen met allerlei accessoires en het is super handig voor wat geheugensteuntjes voor ons gezin.
magneten_schrijven

Beschrijfbaar en magnetisch!

Op het magneetbehang kun je schrijven en tekenen met krijtstiften, whiteboardmarkers en zelfs met waskrijt. Makkelijk weer schoon te maken met een vochtige doek en cleanerspray. Al onze krijtstiften zijn getest en zijn verwijderbaar.
Door de magnetische werking kun je ook een moodboard maken met verschillende magneten. We hebben veel keuze uit magneten van leer, van hout, metaal en zelfs van vilt. Unieke stuks allemaal uit ons atelier.

Een magneetwandje in je keuken, kantoor, kinderkamer, in de hal!


Gebruik het magneetbehang door een strook te plakken op de zijkant van een keukenkast. Style je keuken dan in style met magneetbakjes en magneetplankjes voor groenstyling, het ophangen van handdoeken in leren lussen of gebruik magneetvaasjes voor fleurige bloemen.Schrijf je boodschappen op of maak er een planbord van om alle drukke schema’s van het gezin bij te houden.

magneetstrook keuken

Plakken

Het magneetbehang plakt makkelijk op vlakke ondergronden zoals een latex muur of een zijkant van een keukenkast. Het is niet te gebruiken op structuurmuren. Dan kun je ook een dun houten plaatje op de muur aanbrengen en het magneetbehang daarop aanbrengen. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting.

Let op dat als je het magneetbehang aanbrengt op een gladde keukenkast sommige magneten meer kunnen gaan glijden dan op een latex muur. Een tip hiervoor is om de achterzijde van de magneet wat op te schuren met een schuurpapiertje. Daarmee is er meer hechtkracht.

Ook overschilderbaar

Het magneetmateriaal is 1 mm dik en is ook overschilderbaar in een kleur naar keuze. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de muur. Breng dan eerst een grondverf aan en dan een laag met de kleurverf. Op deze manier is de magneetwand niet meer beschrijfbaar, maar wel magnetisch. Het kan zijn dat de magneetwerking door de 2 lagen verf iets mindere magneetkracht heeft. Dan kun je zeer sterke magneten gebruiken met kg draaggewicht van minimaal 2,5 kg.Zelf op maat te maken

Met een stanleymesje snijd je het magneetbehang snel op de juiste maat. In de breedte en in de lengte.

Kleurstalen aanvragen

Gebruik onze gratis service om stalen te bekijken voordat je besteld!

Product specificaties

Schrijven

Formaat

,

Kleur

Magneetwerking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbehang budget – zwart mat sale” te beoordelen