Maandplanner OUDZWART 10×15 (35)

125,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Laat me graag weten als het er weer is!

Maak een maandplanner voor het hele gezin of jezelf. Te gebruiken op een magnetische ondergrond als een magneetbord. Je kunt bij ons ook XL magneetborden bestellen op eigen maat, om een flexibele XL maandplanner te maken.

Beschrijfbaar met alle markers en waskrijt.

Kleur:
Zwart, 8 stuks hebben de dagen van de week maandag-zondag-to do erop staan.

Formaat:
10×15 cm

Aantal:
35 magneten van 10×15 cm

Normale prijs voor set van 8 is 39,50 euro. Nu meer dan 4 sets voor 119 euro.

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

UNIEK! Kleine magnetische beschrijfbare bordjes. Multifunctioneel voor het maken van je eigen family maandplanning. Voor gebruik op een magnetische ondergrond.

Voor het maken van een maandplanning voor je gezin of jezelf op een magnetische ondergrond. Je kunt er ook een weekplanning van maken voor het hele gezin! Vul ‘m in zoals het voor jou uitkomt! Pak een magneetkaartje van het magneetbord en schrijf er wat op en hang terug in de planning.

Inhoud:
35 magneten van 10×15 cm.
8 stuks hebben de dagen van de week maandag-zondag-to do erop staan. de andere magneetbordjes zijn blanco en kun je zelf invullen met dagen of datum. De tekst maandplanner wordt niet bijgeleverd.

Materiaal
Het materiaal is een magneet, je kunt deze magneetbordjes gebruiken op een magneetbord of andere magnetische ondergrond. De magneet-krijtbordjes hebben een beschrijfbare oppervlakte. Je magneet ze op een magnetische ondergrond. Beschrijfbaar met alle markers en bordkrijt.

Kleur:
Zwart

Formaat
10×15 cm

Beschrijfbaar
Met alle markers en bordkrijt. Het schoonmaken van de magneten kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner  voor het schoonmaken van de krijtstiften.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magnetische producten die we aanbieden.

 

Product specificaties

Formaat

Kleur

Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maandplanner OUDZWART 10×15 (35)” te beoordelen