Kleurstalen

Gratis

Kleurstalen

Gratis

Bestel een staal uit de selectie kleurstalen om ons materiaal van de borden en/of de kleur te testen voor je een bestelling plaatst.
Wil je meerdere kleuren ontvangen? Je kunt eenvoudig meerdere kleurstalen in je winkelmand plaatsen en in een keer bestellen.

Je ontvangt de toplaag van onze materialen om de kleur en beschrijfbaarheid te controleren. Als je magneet-krijtbord-whiteboardbehang wilt bestellen, dan krijg je ook het magneetmateriaal om bijvoorbeeld de magneetkracht te testen.

Meer informatie over dit product
TIJDELIJK – als je een kleurstaal wilt ontvangen kun je ons een email (info@kamer26.nl) sturen met het gewenste materiaal en kleur!

Met onze kleurstalen weet je precies wat je krijgt

Het is niet altijd eenvoudig om te zien of een kleur past bij je interieur. Bij Atelier Kamer26 bestel je eenvoudig eerst een gratis staal uit de selectie kleurstalen. Als je zeker weet dat de kleur goed is bestel je pas. Ook van het materiaal kun je een staal krijgen. Dan weet je wat de uitstraling is en hoe het werkt met bijvoorbeeld plakken op de muur of de magneetkracht en de beschrijfbaarheid.

Zeker voor maatwerk is een staal aanvragen handig, omdat maatwerk niet geretourneerd kan worden.

Je ontvangt kleine stukjes van het materiaal dat je aanvraagt.

Wil je meerdere kleuren ontvangen? Selecteer dan steeds opnieuw de kleur naar keuze in de boodschappentas.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Kleurstalen” te reviewen