Magneetbehang ZWART BUDGET MAATWERK

Va. 32,50

Uitverkocht

Magneetbehang ZWART BUDGET MAATWERK

Va. 32,50

Helaas.. Dit item is net uitverkocht! Maar maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer items die je leuk gaat vinden.

Shop_vergelijkbare_items

Wissen

MAATWERK

Nieuwe breedte

Nieuwe hoogte

SKU: MG-10021 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Maak eenvoudig een magneet- en krijtbordwand met ons magneet krijtbordbehang zwart budget maatwerk.

Het magneet krijtbordbehang budget maatwerk is zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Beschrijfbaar met krijstiften.

Op maat te bestellen!
Je kiest een formaat dat groter is dan de genoemde formaten en geeft in de bestelling aan welk formaat je wilt ontvangen. Voorbeeld: je wilt 68 x 125 cm bestellen. Dan kies je formaat 100 x 150 cm en geef je bij maatwerk snijden aan breedte: 68 cm en hoogte/lengte: 125 cm. Restmateriaal ontvang je altijd van ons erbij.

Magneet- krijtwand
Je hebt snel een eigen beschrijfbare magneetwand gemaakt. In je keuken, toilet, hal, kinderkamer of woonkamer. Niet meer eindeloos lagen krijt- en magneetverf aanbrengen op de muur, maar je plakt het behang op je wand en je kunt magneten en krijten! In iedere kleur die je wilt. Ook handig om je deuren mee te beplakken op de kinderkamer!

Materiaal
Magnetische + krijtbord (beschrijfbaar) behang zelfklevend. De dikte is ca 1 mm. Matte uitvoering.

Schrijven:
Met krijtstiften kun je het magneet-krijtbordbehang beschrijven. Het schoonmaken kan met een vochtige doek. Het gebruik van een cleanerspray voor het schoonmaken van de krijtstiften raden we aan voor alle borden om ze mooi te houden na veelvuldig gebruik.

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden.

Plakken:
Het magneet krijtbordbehang budget zwart maatwerk laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het belang strak op de muur plakt. Het materiaal heeft redelijk wat “body” zodat het zich ook makkelijk laat plakken. Het behang plakt ook vrijwel direct op de ondergrond. Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-krijtbordbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Extra informatie

AfmetingenNiet beschikbaar
Formaat

, , , , , , , , ,

Kleur

Magneetwerking

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Vorm

Rechthoek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbehang ZWART BUDGET MAATWERK” te beoordelen
Stylen met…