Unieke woonproducten uit eigen atelier
Magneet whiteboardbehang ZWART MAT

Va. 45,00

krijtbordbehang zwart budget 45x200 cm
zwart_verouderd_whiteboard zwart
whiteboard verschil wit
kleuren

Magneet whiteboardbehang ZWART MAT

Va. 45,00

Handig en uniek magneet whiteboardbehang (zelfklevend) in de kleur oude style. Met unieke matte uitstraling i.p.v. glans whiteboard. Makkelijk op maat te snijden! Maatwerk is ook mogelijk!

Ook verkrijgbaar in andere kleuren

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-whiteboardbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

BESTELTIP: Kies een maat groter dan je nodig hebt. Voorbeeld: Je wilt een 60x80cm, dan kies je 100×100 cm. Vervolgens kun je aangeven of je het door ons wilt laten bijsnijden (+ € 15.00). Je kunt het ook zelf bijsnijden met een stanleymesje.

Wissen

MAATWERK

Nieuwe breedte

Nieuwe hoogte

Maak eenvoudig een magneet- en whiteboardwand met ons magneet whiteboardbehang zwart mat.

Uniek magneet whiteboardbehang zwart mat in een matte versie, alleen bij Atelier Kamer 26. Leuk voor op kantoor, in de kinderkamer of om een leuke draai te geven aan je interieur.

Handig om je boodschappenlijstje op te schrijven of hang er leuke foto’s op. Je kunt er alles op kwijt. Net even iets anders!

Magneet- whiteboardwand
Je hebt snel een eigen beschrijfbare magneetwand gemaakt. In je keuken, toilet, hal, kinderkamer of woonkamer. Je plakt het behang op de wand en je kunt magneten en schrijven! In iedere kleur die je wilt. Ook handig om je deuren mee te beplakken op de kinderkamer!

Materiaal
Magnetische + whiteboard (beschrijfbare) sticker. Geen behanglijm nodig. De dikte is ca 1 mm.
Mat.

Formaten
We hebben diverse standaard formaten. Kleine formaten, voor de deur of voor een strook op je muur. Kleine uitsparingen, zoals een stopcontact, kun je zelf uit het materiaal snijden met een stanleymesje. Ook als je formaat niet helemaal past, kun je er een klein strookje af snijden.

Maatwerk
Maatwerk is alleen mogelijk binnen de genoemde formaten en gesneden op exacte formaten. Bijvoorbeeld als je 50×90 cm wilt hebben. Grotere formaten zijn helaas niet mogelijk. Je kunt er wel voor kiezen om een magneet-whiteboard te bestellen op maatwerk. Ieder formaat is mogelijk. Deze borden zijn 3 mm dik en hebben een verbeterde magneetwerking. De duurzaamheid van dit product is  beter. De prijs ligt wel wat hoger. Bekijk hier de mogelijkheden.

Kleuren
Zwart

Schrijven-magneten

Schrijven:
Met krijtstiften en whiteboardmarkers kun je het magneet-whiteboardbehang beschrijven. Het schoonmaken kan met een vochtige doek. Het gebruik van een spraycleaner voor het schoonmaken van de krijtstiften raden we daarnaast voor alle borden aan om ze mooi te houden na veelvuldig gebruik.

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden.

Plakken:
De magneet whiteboardsticker zwart laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het behang strak op de muur plakt. Het materiaal heeft redelijk wat “body” zodat het zich ook makkelijk laat plakken.  Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-krijtbordbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Extra informatie

Formaat

, , , , , , , , , ,

Kleur

Magneetwerking

Materiaal

Beschrijfbaar

Vorm

Rechthoek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneet whiteboardbehang ZWART MAT” te beoordelen