Magneet krijtbordbehang ROL luxe OUDE STYLE

Va. 135,00

Magneet krijtbordbehang ROL luxe OUDE STYLE

(2 klantbeoordelingen)

Va. 135,00

Unieke collectie magneet en krijtbordbehang. Gemaakt in eigen atelier.

 • matte uitstraling
 • goede magneetwerking
 • beschrijfbaar met krijt en krijtstift
 • makkelijk schoon te maken
 • zelfklevend, geen behanglijm nodig!
 • formaten: 50 x 250 en 100 x 250 cm
 • Maatwerk ook mogelijk. Bestel hier >>> 
Wissen

Beschrijving

Magneet en krijtbordbehang! Unieke collectie gemaakt in eigen atelier!

Gebruik ons magneet krijtbordbehang rol luxe oud zwart om leuke foto’s en tekeningen op te hangen! Als strook in de keuken, werkkamer of kinderkamer. Of maak er een planbord van! Door meerdere stroken naast elkaar te hangen, maak je eenvoudig een hele magnetische muur! Het magneet krijtbordbehang is zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Geen behanglijm nodig. Uniek!

Materiaal
Magnetisch + krijtbordbehang zelfklevend. De dikte is ca 1 mm. Matte uitvoering met kleine structuur toplaag.

Schoonmaken
Het magneet krijtbordbehang is heel goed schoon te maken met vochtige doek en/of cleanerspray. Let op het soort krijtstift dat je gebruikt. Alle gekleurde krijtstiften uit onze collectie zijn alleen goed schoon te maken met onze cleanerspray.

Beschrijfbaar
Beschrijfbaar met krijtjes of krijtstiften. Niet met whiteboardmarkers te beschrijven. 

Kleurstalen aanvragen
Gratis service: vraag kleur- en materiaalstaal aan!

knop_kleurstalen

We hebben veel keuze in de kleur van de toplaag van het magneet krijtbordbehang.

Magneetwerking
Het magneet krijtbordbehang heeft een normale magneetwerking. Sommige (zeer zwakke) koelkast magneten werken niet op dit materiaal.

Formaten
50 x 250 cm
100 x 250 cm

Maatwerk mogelijkheden 
Maatwerk is mogelijk. We snijden dan het formaat exact op maat. De breedte gaat per 50 en 100 cm. De lengte kan tot 12 meter lang! Je kunt ook verschillende stroken naast elkaar plakken voor een wandvullende magneet-krijtwand. Bestel het exact op maat gesneden magneet krijtbordbehang hier <maatwerk>

maatwerk_knop

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. Bekijk hier de sterke magneten.

Plakken:
Het magneet krijtbordbehang zwart laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het belang strak op de muur plakt. Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

Tip ondergrond
Plak het magneet-krijtbordbehang op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Extra informatie

Formaat

,

Kleur

Magneetwerking

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Vorm

Rechthoek

2 beoordelingen voor Magneet krijtbordbehang ROL luxe OUDE STYLE

 1. Jochem

  Het magneet krijtbordbehang Oude Style geeft een erg mooi effect aan onze wand!

 2. Wietske Woliner – van der Weg (geverifieerde eigenaar)

  Wij hebben 2 rollen van een meter gebruikt voor een magneetkrijtwand die ook om de hoek gaat. Het openmaken van de verpakking was het lastigst 😀 Die dopjes zitten met stevige nietjes vast… Je kunt wel met een mes precies in het midden van een dopje steken en het er dan af pielen.

  Tips:
  De tweede rol precies andersom gebruiken, zodat het ‘patroon’ zich niet zichtbaar herhaalt.
  Zorg dat je met 3 mensen bent voor het ophangen als je strak wilt aansluiten, het is zwaar behang om vast te houden, en je wilt wel de tijd nemen om het precies goed strak en waterpas te hangen…
  Wij hadden eerst op de muur met waterpas afgetekend waar het behang tegenaan moest, dat ging prima.
  Tweede rol was spannender, toen van links naar rechts gewerkt, dus eerst de eerste 20cm folie van de zijkant afgehaald, de rand strak er tegenaan geplakt, ongeveer 10 cm, zodat we ook ruimte hielden om de rest van de folie er af te halen (als het behang vast zit zit het vast! dan kom je er niet meer goed bij!)
  De hoek om ging ook prima: eerst de ene kant vastgeplakt, onder afgesneden, daarna vanuit midden de hoek strak geplooid, en toen van midden links naar rechts geveegd om geen plooien te krijgen. Resultaat is gelukkig heel strak!
  Blij dat we de oude style hebben, daardoor is de overgang tussen de twee banen nog minder zichtbaar.
  Als je twijfelt of het strak lukt, kan je eventueel na de eerste baan met zwarte stift een dikke lijn trekken strak tegen de eerste baan. Dan valt een klein kiertje minder op.

  Wij hadden een zwart spotje in het behang bovenaan gepland, deze er uit gesneden voor het plakken, daarna meteen gemonteerd: met dit licht nog meer eer van ons werk 🙂

Een beoordeling toevoegen
Stylen met…