Magneetbehang krijtbord MAT- MAATWERK
Magneetbehang krijtbord MAT- maatwerk
Va. 55,00 Select options

Magneetbehang krijtbord MAT- maatwerk

Va. 55,00

(1 klantbeoordeling)
Formaat

Kleur
Zwart
Donkergrijs
Groengrijs
Lichtgrijs
Mosgroen
Olijfgroen
Denim
Heartwood
Goud
Oudzwart (staallook)
RAL 9010
Verwijder selectie
Past je gekozen maatwerk formaat in de geselecteerde lengte en/of breedte?
Basis product
Gekozen opties
Totaal

Magneten en schrijven op ons magneet krijtbordbehang MAATWERK. Maak je eigen magnetische en beschrijfbare wand. Voorzien van een matte toplaag.

Maatwerk
Makkelijk zelf op maat te snijden

Formaat
Kies een maat groter en snijd het magneetbehang zelf op maat

Kleuren
In veel verschillende kleuren. Matte toplaag. Uniek!

Maak eenvoudig een magneet- en krijtbordwand met ons magneet krijtbordbehang.

Het magneet krijtbordbehang is zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Beschrijfbaar met krijstiften en bordkrijt. Op veel verschillende formaten te bestellen, die je zelf naar je exacte afmeting snijd met een mesje.

Magneet- krijtwand
Je hebt snel een eigen beschrijfbare magneetwand gemaakt. In je keuken, toilet, hal, kinderkamer of woonkamer. Niet meer eindeloos lagen krijt- en magneetverf aanbrengen op de muur, maar je plakt het behang op je wand en je kunt magneten en krijten! In iedere kleur die je wilt. Ook handig om je deuren mee te beplakken op de kinderkamer!

Materiaal
Magnetische + krijtbord (beschrijfbaar) behang zelfklevend. De dikte is ca 1 mm. Matte uitvoering.

Schrijven:
Met krijtstiften en krijtjes kun je het magneet-krijtbordbehang beschrijven. Het schoonmaken kan met een vochtige doek. Het gebruik van een spraycleaner voor het schoonmaken van de krijtstiften raden we aan voor alle borden om ze mooi te houden na veelvuldig gebruik.

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden.

Plakken:
Het magneet krijtbordbehang laat zich heel makkelijk plakken. Alleen te gebruiken op een gladde ondergrond. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het belang strak op de muur plakt. Het materiaal heeft redelijk wat “body” zodat het zich ook makkelijk laat plakken. Het behang plakt ook vrijwel direct op de ondergrond. Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-krijtbordbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Product specificaties

Formaat

, , , , , , , , , ,

Kleur

, , , , , , , , , ,

Magneetwerking

Materiaal

Schrijven

1 beoordeling voor Magneetbehang krijtbord MAT- maatwerk

  1. Ronald

    Super kwaliteit!

Een beoordeling toevoegen