Magneetbord MAANDPLANNING

249,00

magneetbord_maandplanning
bevestigen-schroeven-of-rvs-set-afstandhouders
schroevenset
rvs_afstandhouders

Magneetbord MAANDPLANNING

249,00

Een magneetbord maandplanning voor het plannen van de hele maand! Perfect te gebruiken voor het bijhouden van alle gezinsactiviteiten.

Zet zelf de dagen van de maand in de vakjes (1 t/m 31). Je hebt dan nog 4 vakjes over om to do’s op te schrijven. Op de onderzijde heb je nog plaats voor het ophangen van kaarten/uitnodigingen, knipsels en meer.

Formaat: 95×130 cm
De vakjes zijn ca 10×15 cm. Het onderste vlak is ca 90×55 cm hoog.

Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis (nabestellen mogelijk)

BEVESTIGING *

SKU: MB-0907-4 Categorieën: , Tags: , , , ,

Magneetbord maandplanning voor het plannen van een hele maand!

Dit magneetbord maandplanning kun je perfect gebruiken voor het bijhouden van alle dag-week-maandactiviteiten van het gezin. Sport, speelafspraakjes, etentjes, dokter- en tandarts bezoek. Alles overzichtelijk op je muur. En het is ook nog eens decoratief!

Formaat: 95×130 cm
De vakjes zijn ca 15 cm breed x 12 cm hoog
Materiaal: speciaal kwalitatief hoogwaardig magneetbord-materiaal 3 mm dik, afgewerkt met een krijtlaag (kunststof materiaal, geen verf!)
Beschrijfbaar: met krijtstift of krijtjes
Je kunt met een vochtige doek het bord weer schoonmaken

Bevestiging:
Je kunt het magneetbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het magneetbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt zwarte afdekkapjes. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 0,5 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:
Je kunt het magneetbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Ontwerp
Het magneetbord maandplanning is ontworpen voor het plannen van een maand. Je houdt dan nog 4 blanco vlakjes over om to do’s op te schrijven of het ophangen van kaarten/uitnodigingen. De achtergrond is wit mat.

Bekijk ook ons magneetbord weekplanning voor 5 personen.

 

Extra informatie

Beschrijfbaar

Formaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbord MAANDPLANNING” te beoordelen