Maandplanner magneet ZELFKLEVEND ZWART (35)

135,00

maandplanner magneet zelfklevend
maandplanning

Maandplanner magneet ZELFKLEVEND ZWART (35)

135,00

Maandplanner ontworpen met magneetstickers (zelfklevend) in zwart.

Totaal 35 ‘bordjes’ van 15×18 cm, tekst Maandplanning (sticker) en
strook van 30×7 cm waar je de maand op kunt schrijven of magneten op kunt houden.

Ook in diverse kleuren!

2 op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.

SKU: MP-1010 Categorieën: , Tags: ,

Set van kleine magnetische krijtbordjes (zelfklevend) waarmee je een gehele maandplanning maakt op de muur in de keuken, werkplek of in de hal. Maandplanner magneet zelfklevend zwart.

De maandplanner magneet zelfklevend zwart bestaat uit 35 bordjes. Beschrijfbaar met krijtjes of krijtstift. Voor het schrijven of ophangen van activiteiten, to do’s en niet te vergeten andere dingen in ons drukke leven. In kleur zwart met sterke magneetwerking.

Materiaal
Vinyl sticker, de magneet- krijtbordjes zijn van mat stickermateriaal en beschrijfbaar met krijtstift en gewone krijtjes. Het materiaal laat zich makkelijk plakken op een gladde ondergrond (latex muur of steigerhouten (geschuurde) wand). Heb je geen gladde muur? Plak ze op een mooie (wit) geschilderde plaat en bevestig deze op je muur. De stickers zijn weer verwijderbaar, eventueel met hulp van stickerverwijderaar.

Beschrijfbaar
Met krijtstiften. Of met krijtjes. Het schoonmaken van de krijt-magneetbordstickers kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner (0.5 liter met spray) voor het schoonmaken van de bordjes.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je de stickers op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden

Formaat
15 x 18 cm per stuk. Het formaat totaal is ca ca 110x 100 cm. In een set voor de maandplanner magneetstickers zitten 35 stuks. In dezelfde kleur zit een strook magneet-krijt van formaat 30×7 cm. Hier kun je de maand op schrijven. De dagnummers en to do>> staan al op de maandplanner. De tekststicker Maandplanning wordt ook meegeleverd.

Plan producten
Met picto’s en tijdklok magneetjes werk je praktsich en ziet het er ook nog stijlvol uit.  Met magneetstickers maak je zelf je fotomagneten (bestel zelf magneten maken).

Extra informatie

Formaat

Kleur

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Magneetwerking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maandplanner magneet ZELFKLEVEND ZWART (35)” te beoordelen