Unieke woonproducten uit eigen atelier
Maandplanner magneet ZELFKLEVEND KLEUR (35)

135,00

kleuren

Maandplanner magneet ZELFKLEVEND KLEUR (35)

135,00

Maandplanner ontworpen met magneetstickers (zelfklevend) in diverse kleuren. Totaal 35 ‘bordjes’ van 15×18 cm, tekst Maandplanning (sticker) en
strook van 30×7 cm waar je de maand op kunt schrijven of magneten op kunt houden.

Ook in het zwart!

Wissen
SKU: MP-1011 Categorieën: , Tags: ,

Set van kleine magnetische krijtbordjes (zelfklevend) waarmee je een gehele maandplanning maakt op de muur in de keuken, werkplek of in de hal. 

De maandplanner magneet ZELFKLEVEND KLEUR bestaat uit 35 bordjes. Beschrijfbaar met krijtjes of krijtstift.  Voor het schrijven of ophangen van activiteiten, to do’s en niet te vergeten andere dingen in ons drukke leven. In diverse kleuren te bestellen. Net even anders! Met sterke magneetwerking.

Materiaal
Vinyl sticker, de krijt-magneetbordjes zijn van mat stickermateriaal en beschrijfbaar met krijtstift en gewone krijtjes. Het materiaal laat zich makkelijk plakken op een gladde ondergrond (latex muur of steigerhouten (geschuurde) wand). Heb je geen gladde muur? Plak ze op een mooie (wit) geschilderde plaat en bevestig deze op je muur. De stickers zijn weer verwijderbaar, eventueel met hulp van stickerverwijderaar.

Kleuren
Beschikbaar in de kleuren:

donkergrijs
muisgrijs
groengrijs
camouflagegroen
zuurstok roze
appeltjesgroen
aqua
zeeblauw
teal
mint
oranje
paars
rood
wit (whiteboard mat)

Beschrijfbaar
Met krijtstiften. Of met krijtjes. De witte whiteboard is ook beschrijfbaar met whiteboardmarkers. Het schoonmaken van de krijt-magneetbordstickers kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner (0.5 liter met spray) voor het schoonmaken van de bordjes.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je de stickers op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden

Formaat
15 x 18 cm per stuk. Totaal formaat ca 110×100 cm. In een set voor de maandplanner zitten 35 stuks. In dezelfde kleur zit een strook magneet-krijt van formaat 30×7 cm. Hier kun je de maand op schrijven. Je bestelt 1 kleur.

Plan producten
Met picto’s en tijdklok magneetjes werk je praktsich en ziet het er ook nog stijlvol uit.  Met magneetstickers maak je zelf je fotomagneten (bestel zelf magneten maken).
De maanddagen 1-31 en to do>>> staan al op de bordjes in de kleur wit. De tekst maandplanning is een sticker en wordt apart meegeleverd. De witte whiteboardjes mat hebben zwarte maanddagen.

Op de foto hebben we gewerkt met boomstam magneten. Deze zijn apart te bestellen (set van 31 stuks).
 

 

Extra informatie

Formaat

Kleur

, , , , , , , , , , , , , ,

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Magneetwerking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maandplanner magneet ZELFKLEVEND KLEUR (35)” te beoordelen