Unieke woonproducten uit eigen atelier
Krijtbord BUDGET 50×150 cm BUITEN

59,00 49,00

SALE!
krijtbord buiten budget 50x150 cm2
krijtbord_buiten_budget
schroevenset
RVS
bevestigen-schroeven-of-rvs-set-afstandhouders

Krijtbord BUDGET 50×150 cm BUITEN

59,00 49,00

Uren plezier met het krijtbord budget. Het bord heeft een matte look met een mooie krijtlaag en is 3mm dik. Voor een budget prijs.

OOK GESCHIKT VOOR BUITEN!

Bekijk hier ook krijtbord zwart,
krijtbord muisgrijs,
krijtbord donkergrijs
of krijtbord verouderd in kleur!

 

2 op voorraad. Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.

SKU: KB-B-9011-1 Categorieën: , , Tags: , , ,

Uniek krijtbord buiten zonder lijst!
Krijtbord budget 50×150 cm buiten!

Homemade gemaakt van stevig bordmateriaal ( 3 mm dik) met mooie krijtlaag. OOK GESCHIKT VOOR BUITEN!

Dat is net even anders. Leuke foto’s en tekeningen hang je zo op en je weekplanning of boodschappen kun je er ook op kwijt.

Supergrote krijtwanden
Zoek je oplossingen voor hele krijtwanden? Neem dan contact met ons op: mail of telefoon
(info@kamer26.nl/033-2010600). Maatwerk krijtborden maken we vanaf 2 m2. Eenkrijtbord van 100×200 cm is 249 euro excl vervoer. Afhalen in ons magazijn in Almere is ook mogelijk. Geef je maten vanaf 2 m2 aan ons door.

Materiaal
Het budget krijtbord heeft geen gelamineerde krijttoplaag, hierdoor kun je er niet met krijtjes op schrijven. De toplaag is een wat rubber achtige look, mat zwart. Ook zal je hier sneller gebruikerssporen op zien van o.a. het schuiven van magneten.

Krijtstiften en krijtjes
Rood, blauw, zilver en gekleurde krijtjes kunnen soms sporen achterlaten op de lichte krijtborden. Hier adviseren we gebruik te maken van witte krijtstiften. Lees onze gebruikshandleiding voor het werken met krijtstiften op onze krijtborden.

Formaat:
50×150 cm

Bevestiging
Je kunt het krijtbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met kit.

Sierschroeven:
Het krijtbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het krijtbord ca 1 cm van de muur afkomt. Voor buiten adviseren we je om het krijtbord op te hangen met schroeven.

Montagekit:

zwaluw hightack kokerJe kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een krijtbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

 

Extra informatie

Formaat

Kleur