Krijtbordbehang ZWART BUDGET 45×200 cm

19,50

Komt eraan!
krijtbordbehang zwart budget 45x200 cm

Krijtbordbehang ZWART BUDGET 45×200 cm

19,50

Unieke krijtbordsticker zwart. In 45×200 cm in BUDGET variant. Beschrijfbaar met krijtjes of krijtstiften.

TIPS ONDERGROND – Plak het krijtbordbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Bekijk ook krijtbordbehang kleur 50 cm,
krijtbordbehangkleur 100 cm,
krijtbordbehang keuken 50 cm,
of krijtbordbehang keuken 100 cm,

Komt eraan!

SKU: MKB-2034 Categorieën: , Tags: , ,

Stoer! Krijtbordbehang zwart budget 45×200 cm!

Makkelijk schrijven en tekenen op het krijtbordbehang zwart budget 45×200 cm en eenvoudig te plakken op je muur, deur of keukenkastjes. Je kunt ook een de zijkant van een keukenkast bekleden met het krijtbordbehang. Zo pimp je je keuken in een handomdraai.

Haal het behang direct uit de verpakking en bewaar ze plat. Alleen te plakken op een gladde ondergrond. NIET op waterafstotende verven te gebruiken bijv. in de keuken. Dit is te glad voor het behang.

Materiaal:
Krijtbordbehang zwart (mat/zelfklevend)

Gebruik:
Beschrijfbaar met krijtstift en krijtjes.
Alleen te plakken op een gladde ondergrond. Bij meer structuur/korrelige ondergronden is het plakken van dit krijtbordbehang niet mogelijk.

Formaat:
45×200 cm. Gemakkelijk zelf bij te snijden.

Kleur:
Zwart

Beschrijven:
Met krijtstiften en krijtjes kun je het krijtbordbehang beschrijven. Het schoonmaken kan met een vochtige doek. Het gebruik van een spraycleaner voor het schoonmaken van de krijtstiften raden we aan om het mooi te houden na veelvuldig gebruik. Bestel deze er direct bij.

Verwijderen:
Het verwijderen van het behang kan enige beschadigingen aan de (latex) muur veroorzaken. Op gladde keukenkastjes en deuren zal dit al minder zijn. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

Wil je ook een magneetbord ervan maken? Bestel dan het magneet krijtbordbehang in zwart!

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

TIPS ONDERGROND – Plak het krijtbordbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar  plat.

Extra informatie

Kleur

Formaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijtbordbehang ZWART BUDGET 45×200 cm” te beoordelen