Magneet krijtbord TODAY

119,00159,00

SALE!

Magneet krijtbord TODAY

119,00159,00

Magneet krijtbord TODAY, een echte eyecacher in huis. Het magneet krijtbord heeft verouderde style met de krijtbord art. Ontworpen door Anneke Laarakkers.

Verkrijgbaar in 2 formaten. Je kunt het magneetbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of verlijmen met montagekit.

Ook beschikbaar met steigerhouten lijst. Bekijk hier Magneet krijtbord TODAY lijst.

Wissen

BEVESTIGING

SKU: MB-10019 Tags: , ,

Beschrijving

Stoere magneet krijtbord TODAY! Kunst met krijtbord art.

Homemade ontwerp magneet krijtbord today is van kwalitatieve magneetborden (3 mm dik) met mooie verouderde krijtlaag.

Ontwerp: i.s.m. Anneke Laarakkers

Materiaal:
Magneetbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, matte uitstraling en beschrijfbaar met krijtjes en krijtstiften. We adviseren het gebruik van een cleanerspray voor het langdurig behoud van de magneetborden. Bestel deze er direct bij.

Tekst:
Today is a new day

Kleuren:
De magneet krijtborden worden geleverd in een verouderde style met de krijtbord art. Het lijkt net of je een gebruikt krijtbord hebt, maar dan nieuw en netjes in gebruik. Geen vieze strepen door krijtjes.

Formaten:

Magneetbord standaard formaat

100 x 60 cm
150 x 60 cm
Alleen de 100×60 cm kun je met steigerhouten lijst bestellen.

Je kunt het magneetbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met montagekit.

Sierschroeven:
Het magneetbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt zwarte afdekkapjes. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt.

 

zwaluw hightack kokerJe kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Extra informatie

Formaat

,

Krijtbord art

Lijst

,

Magneetwerking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneet krijtbord TODAY” te beoordelen