Whiteboardstiften set (12)

17,50

Uit voorraad

Laat me graag weten als het er weer is!

Whiteboardstiften in leuke kleuren set om op onze beschrijfbare collectie te gebruiken.

  • Met ronde punt
  • 12 kleuren
  • Makkelijk schoon te maken dry wipe (op glossy whiteboard) en wet wipe (mat krijtbord) met een vochtige doek/cleanerspray voor langdurig onderhoud
  • Niet geschikt voor poreuze (geverfde) krijtborden
✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

met de whiteboardstiften set schrijven/tekenen op de magneetborden, magneetwanden en magneetbehang.

Met de whiteboardstiften set is tekenen nog nooit zo leuk geweest! Met handige omkeerbare punt. Een schuine punt om dikke lijnen te trekken en tekenen en een rond punt om teksten mee te schrijven.

Gebruik:
De whiteboardstiften set zijn te gebruiken op alle matte (krijtbord) en glossy (whiteboard) magneetborden, magneetwanden en magneetbehang in onze collectie.

Alle stiften zijn getest in ons atelier op onze ondergronden. We hebben geen ervaring met andere merken stiften en kunnen je niet adviseren over het gebruik en verwijderbaarheid hiervan.

Kleur:
Leuke set van 12 kleuren.
Met ronde punt.

We hebben daarnaast een uitgebreide collectie krijtstiften in leuke kleuren en metallic.

Onderhoud:
Geen rommel van krijtresten, gewoon met een vochtige doek afnemen. Voor het schoonhouden  kun je het beste cleanerspray gebruiken. Deze kun je apart bestellen.

Je kunt met deze markers schrijven op alle magneetborden, magneetwanden en magneetbehang in onze collectie. Zowel mat als glossy.

Leuk idee: “Hang’ de marker op je magneetbord. Dan heb je de stift direct bij de hand! Bestel een magnetische houder voor je whiteboardstiften.

Product specificaties

Kleur