Krijtstiften set fluor (8)

24,95

Verzending 1-3 werkdagen

Stiften_fluor_vrijstaand
Krijtstiften set fluor (8) 24,95

 

Set krijtstiften voor het schrijven en tekenen op onze beschrijfbare magneetborden en magneetbehang! 

 

 

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

Maak de mooiste tekening in Fluorkleuren met set fluor!

Be creative! – Met krijtstiften set fluor (8) schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare (magneet)ondergronden in kleur. Op onze witte en offwhite borden kun je ook schrijven met whiteboardmarkers.

Deze set krijtstiften bestaat uit 8 verschillende felle kleuren: wit, roze, rood, paars, blauw, fluor geel, fluor oranje en fluor groen. Ideaal op prachtige tekeningen mee te maken of je to do lijst mee op te fleuren. De punt dikte is 3 mm.

Voor perfect uitwissen van krijtstift gebruik je onze cleanerspray in combinatie met een microvezel doekje of magnetische wisser. Bekijk hier de producten voor schoonmaken.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstiften zijn te gebruiken op alle beschrijfbare magneetondergronden in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Krijtstiften-opbergen-1

Opbergers voor krijtstiften

Magneetbakje PEN zwart is een de ideale opberger van je krijtstiften. Er is Een set van 8 krijtstiften past er met gemak in.

Heb je liever de magnetische stifthouder in zilver? Bekijk hem hier.

Ook in andere kleuren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijtstiften set fluor (8)” te beoordelen