Magneetbord WEEKPLANNING

249,00

Tijdelijk niet beschikbaar

Laat me graag weten als het er weer is!

Magneetbord weekplanning voor een gezin met 5 personen! Deze weekplanner magneetbord  kun je perfect gebruiken voor het bijhouden van alle gezinsactiviteiten.

Formaat: 130×95 cm
De vakjes zijn ca 15×15 cm.
De eerste rij zijn polaroid magneten waar je een foto onder kunt doen van het gezinslid. Dan heeft iedereen een eigen weekplanning.

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

Magneetbord weekplanning voor een gezin met 5 personen!

Deze weekplanner kun je perfect gebruiken voor het bijhouden van alle weekactiviteiten van het gezin. Sport, speelafspraakjes, etentjes, dokter- en tandarts bezoek. Alles overzichtelijk op je muur. En het is ook nog eens decoratief!

Formaat: 130×95 cm.

Materiaal: speciaal kwalitatief hoogwaardig magneetbord 3 mm dik, afgewerkt met een krijtlaag (kunststof materiaal, geen verf!)

Beschrijfbaar: met krijtstift of krijtjes
Je kunt met een vochtige doek het bord weer schoonmaken

Polaroid: 
De eerste rij van het magneetbord weekplanning zijn magneten. Deze magneten zijn bedoelt om de naam van de persoon op te schrijven op het zwarte gedeelte. Het lege gedeelte in het midden kan een foto achter gedaan worden van de persoon die bij de eerste rij van het magneetbord weekplanning hoort. Zo krijg je een leuke en gezellige weekplanning met het gezin!

Bevestiging:
Je kunt het magneetbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het magneetbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt zwarte afdekkapjes. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 0,5 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:
Je kunt het magneetbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Ontwerp
De weekplanner is ontworpen voor 5 gezinsleden. De achtergrond is wit mat.

Bekijk ook ons magneetbord maandplanning voor het plannen van een hele maand.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbord WEEKPLANNING” te beoordelen