Magneetbehang rol BUDGET OVERSCHILDERBAAR

Va. 69,00

Wissen

Onze BUDGET lijn magneetbehang rol overschilderbaar is het goedkoopste magneetproduct uit ons atelier. Handig als je snel een magnetische wand wilt maken in de kleur van je muur. In 2 maten te verkrijgen en makkelijk zelf op maat te snijden.

Unieke collectie magneet en krijtbordbehang. Gemaakt in eigen atelier.

  • 50 x 250 cm en 100 x 250 cm
  • zijdeglans uitstraling
  • redelijke magneetwerking
  • overschilderbaar met primer en muurverf.
    Daarna niet meer beschrijfbaar. De magneetwerking neemt iets af als er een laag verf overheen gezet wordt.
  • makkelijk schoon te maken
  • zelfklevend, geen behanglijm nodig! Let op! bij aanbrengen goed aandrukken op de ondergrond.
  • eenvoudig zelf op maat te snijden

 

 

Magneetbehang budget overschilderbaar! Unieke collectie gemaakt in eigen atelier!

Gebruik ons magneet krijtbordbehang rol budget overschilderbaar om leuke foto’s en tekeningen op te hangen! Als strook in de keuken, werkkamer of kinderkamer. Of maak er een planbord van! Door meerdere stroken naast elkaar te hangen, maak je eenvoudig een hele magnetische muur! Schilder deze daarna met een primer (voor de hechting) en werk af met een muurverf. Dan heb je een magneetmuur in de kleur van de muur.

Het magneet krijtbordbehang is zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Let op! zorg dat je het zelfklevende behang goed aandrukt op de ondergrond ivm maximale hechting.
Geen behanglijm nodig. Uniek!

Materiaal
Magnetisch + krijtbordbehang zelfklevend. De dikte is ca 1 mm. Mat en glad. Overschilderbaar met een primer en daarna in de gewenste latex kleur van de muur.

Schoonmaken beschrijfbaarheid
Het magneet krijtbordbehang budget overschilderbaar is niet meer schoon te maken met cleanerspray voor krijtstiften. Na overschilderen is het niet meer beschrijfbaar met krijtstift!

Kleurstalen aanvragen
Gratis service: vraag kleur- en materiaalstaal aan!

knop_kleurstalen

Magneetwerking
Het magneet krijtbordbehang budget overschilderbaar heeft een redelijke magneetwerking. Sommige (zeer zwakke) koelkast magneten werken niet op dit materiaal.

Formaten
50 x 250 cm
100 x 250 cm

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. Bekijk hier de sterke magneten.

Plakken:
Het magneet krijtbordbehang overschilderbaar laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het belang strak op de muur plakt. Zorg wel dat je het zelfklevende behang heel goed aandrukt op de ondergrond ivm maximale hechting. Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

Tip ondergrond
Plak het magneet-krijtbordbehang overschilderbaar op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Product specificaties

Schrijven

Formaat

,

Kleur

Magneetwerking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbehang rol BUDGET OVERSCHILDERBAAR” te beoordelen