Unieke woonproducten uit eigen atelier
Whiteboard kleur GLANS

Va. 79,00

Geen voorraad
whiteboard kleur glans
Kleuren_schema_2016

Whiteboard kleur GLANS

Va. 79,00

Whiteboard kleur glans heeft een mooie glanzende laag, is beschrijfbaar met whiteboardmarkers en krijtstiften en de whiteboarden zijn 3mm dik. Verkrijgbaar in 4 formaten, maatwerk is mogelijk!

Ook leuk in combinatie met één van onze lijsten.

Ook verkrijgbaar in kleur! Bekijk hier Whiteboard Basic.

Wissen
SKU: WB-100018 Categorie: Tags: , ,

Uniek whiteboard kleur glans zonder lijst in hippe kleuren en ook nog beschrijfbaar!

Handig whiteboard kleur glans! Homemade gemaakt van stevig bordmateriaal ( 3 mm dik) met mooie glansende whiteboardlaag. Keuze uit 17 verschillende kleuren.

Dat is net even anders. Leuke foto’s en tekeningen hang je zo op en je weekplanning of boodschappen kun je er ook op kwijt.

Supergrote whiteboardwanden
Zoek je oplossingen voor hele whiteboardwanden? Neem dan contact met ons op: mail of telefoon (info@kamer26.nl/033-2010600).

Materiaal
Whiteboard van hoogwaardig stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, glans uitstraling en beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers. Voor de meeste kleuren krijtstift adviseren we gebruik te maken van een cleanerspray. Bestel deze er direct bij.

Onze whiteboarden zijn van zeer goede  kwaliteit, hoogwaardig gemaakt van het beste materiaal. Alle borden zijn in eigen atelier ontworpen en zijn niet geverfd. Echt unieke exemplaren met een strakke uitstraling!

De borden zijn heel goed schoon te houden met vochtige doek/cleanerspray.

Materiaal en kleurstalen kun je gratis aanvragen.

Krijtstiften 
Met onze krijtstiften kun je makkelijk schrijven en tekenen op de whiteboardstickers. Met whiteboardmarkers ook.

Kleuren
Keuze uit 17 verschillende kleuren

Formaten
Whiteboard standaard formaten

60×80 cm
60×100 cm
60×120 cm
60×150 cm

Onze whiteboarden zijn ca 7 kg per m2 bordmateriaal. Een bord van 60×100 cm weegt ca 4 kg.

Maatwerk
We kunnen ook maatwerk formaten voor je maken. Bijvoorbeeld 80×120 cm, 100×150 cm, 100×200 cm. Met een maximale breedte van 120 cm en lengte ca 300 cm. Ook voor (bedrijfs) projecten kunnen we zelfs hele wanden tot 10 meter lang voor je maken. Vraag dan een maatwerk offerte bij ons aan via email: info@kamer26.nl

Levertijd
Alle maatwerk magneet krijtborden worden geleverd met een levertijd van ca 2-3 weken.

Bevestiging
Je kunt het whiteboard op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het whiteboard is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het krijtbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:

zwaluw hightack kokerJe kunt het whiteboard ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

LET OP! (magneet-) krijtborden/whiteboarden met dubbelzijdig tape hebben een levertijd van ca. 5 werkdagen!

Extra informatie

Beschrijfbaar

Formaat

, , ,

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whiteboard kleur GLANS” te beoordelen