Weekplanner steigerhout Small

89,00

Uitverkocht

Weekplanner steigerhout Small

89,00

Helaas.. Dit item is net uitverkocht! Maar maak je geen zorgen, we hebben nog veel meer items die je leuk gaat vinden.

Shop_vergelijkbare_items

Uit voorraad

SKU: SH-0925 Categorie: Tag:

Beschrijving

Weekplanner gemaakt van stoer steigerhout.
Formaat S met kramplaatjes als magneetstrip.

Magneten, krijten en prikken in een!
Een perfecte uitkomst voor het bijhouden van het drukke gezinsleven of voor het plannen van je werk. Het is ook nog eens decoratief in je huis!

Materialen
Steigerhouten prikbord met magneetkrijtstickers (zwarte vakjes). De kleur van het steigerhout kan per badge iets verschillen. De kleur van het (vergrijsde) hout op de fotos is een indicatie van de planken die we gebruiken. De huidige planken zijn iets meer vergrijsd. Tussen de planken zit een kleine tussenruimte van een paar mm. Aan de achterzijde zitten 2 ophanghaken voor het ophangen van de weekplanner. We leveren ook nog eens schroeven en pluggen mee. Je kunt hem zo ophangen of los tegen een muur zetten.

Magneet krijtstickers (9 stuks) Je kunt bij iedere dag wat opschrijven of een kaart of memo met een magneetje bevestigen. De magneetwerking is redelijk goed. Alleen koelkastmagneten zijn vaak erg zwak en werken niet voldoende. In onze collectie hebben we sterke magneten die goed werken op deze stickers.

Teksten: op het bord staan de teksten Homeplanning (deze magnetisch en kun je eraf halen) en de zwarte krijt-magneetvlakjes incl. de weekdagen maandag tm zondag en een tekst To Do.

Formaat
Prikbord steigerhout incl. magneetstrip: 40 x 100 cm

Magneet en krijtstickers: 15 x 18 cm (9 stuks)

Kleuren
Prikbord/krijt/magneet weekplanner is van steigerhout. De magneet-krijtbordjes zijn zwart met witte weekdagen en tekst To Do. De tekst Homeplanning is zwart-wit en heeft 2 verschillende lettertypes.

Extra informatie

Formaat

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Magneetwerking

Stylen met…