Matraskussens lounge BUITEN 120×40 cm (rug) CAMOUFLAGE

129,00

Komt eraan!
matraskussens_outdoor_naturel_camouflage
matraskussen_buiten_groenset
matraskussens_buiten_alle_kleuren
matraskussen_120x40_buiten
matraskussen_hoes_bescherming
kleurstalen

Matraskussens lounge BUITEN 120×40 cm (rug) CAMOUFLAGE

129,00

Andere matraskussens voor buiten? Let’s go >>>

Komt eraan!

SKU: MKB-2501-4 Categorie:

Stoere matraskussen buiten van 120×40 cm

Oneindig veel mogelijkheden
Te gek! Maak je eigen loungehoek/daybed in de tuin! Met onze stoere matraskussens lounge 120×40 cm. Stel zelf je combinatie samen. Maak een grote bank van 240 cm breed met een hocker. Of 240 cm breed en 120 cm. Voor de rug gebruik je deze 120×40 matraskussens en vul aan met kleinere sierkussens voor de rug. Met pallets heb je een makkelijke oplossing als onderstel voor de tuin. Met de mooie matraskussens ziet het geheel er superstrak en stoer uit.

Uniek handwerk
Onze matraskussens lounge buiten worden handgemaakt in Marokko. Handwerk, nergens anders te verkrijgen, uniek product. Geen exemplaar is dan ook exact hetzelfde.

Stof speciaal voor buiten
De stoffen zijn geschikt voor buiten. Let op langdurige regenbuien is voor geen een kussen goed. Een bui’tje kunnen de kussens prima hebben. Ze hebben een losse hoes, zodat je ze kunt wassen. Was de hoes op koud of lauwwarm water. De stof is van dik katoen (met een dunne coating, zonder glans) en kan een beetje krimpen. De stof voelt niet aan als een standaard buitenstof. Je kunt de matraskussens extra inspraken met Harmisol.

Wassen
Was binnenste buiten om maximaal kleurbehoud te houden.
Het binnenkussen heeft een speciaal regenhoesje, zodat het binnenkussen niet nat kan worden. Als je de losse hoes eraf haalt, kunnen deze binnenkussens tegen langduriger regen. Het materiaal in het binnenkussen is van schuim met gerecyclde stof.

TIP voor buiten!
Gebruik een hoes die als beschermer over de matraskussens wordt geplaatst. Stapel de kussens op en span de hoes erom heen. Zo kun je het hele zomerseizoen de kussens laten liggen. Je hoeft ze niet steeds uit de schuur te halen.

matraskussen_hoes_bescherming

Kleur: 
Camouflageprint

Je kunt een stofstaaltje bij ons aanvragen via info@kamer26.nl

Voorraad:
Op de site vind je de actuele voorraad. Alle kussens zijn op bestelling met levertijd van ca 2-4 weken! Voor meer informatie kun je onze klantenservice bereiken op 033-2010600 of info@kamer26.nl.

Formaat: 120×40 cm
De dikte van de matraskussens is 15 cm.

We verkopen ook kleine kussens van 35×50 en 50×50 cm in dezelfde stof.

KINDERKAMER! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om deze kussens te gebruiken op de kinderkamer of in minder-speelhoek als je de hoes wilt kunnen wassen.

Extra informatie

Gewicht5 kg
Afmetingen100 x 100 x 100 cm
Materiaal

Geschikt voor:

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Matraskussens lounge BUITEN 120×40 cm (rug) CAMOUFLAGE” te beoordelen