Magneet whiteboardbehang WIT 60×250

159,00 89,00

Komt eraan!
SALE!
Kleuren_schema_2016

Magneet whiteboardbehang WIT 60×250

159,00 89,00

Zelfklevend magneet whiteboardbehang wit in hoogglans! Laatste stuks 60×250 cm. Beschrijfbaar met krijtstift of whiteboardmarkers.

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-whiteboardbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

BESTELTIP: Kies een maat groter dan je nodig hebt. Voorbeeld: Je wilt een 60x80cm, dan kies je 100×100 cm. Vervolgens kun je aangeven of je het door ons wilt laten bijsnijden (+ € 15.00). Je kunt het ook zelf bijsnijden met een stanleymesje.

Komt eraan!

SKU: WB-10033 Categorie: Tag:

Maak eenvoudig een magneet- en whiteboardwand met ons (magneet- en whiteboard) behang. Ook voor kantoren, horeca en onderwijs!

In kleur wit en zelfklevend. Makkelijk aan te brengen.
Het magneet whiteboardbehang is beschrijfbaar met krijstiften en whiteboardmarkers.

Magneet- whiteboardwand
Je hebt snel een eigen beschrijfbare magneetwand gemaakt. In je keuken, toilet, hal, kinderkamer of woonkamer. Je plakt het bahang op de wand en je kunt magneten en schrijven! In iedere kleur die je wilt. Ook handig om je deuren mee te beplakken op de kinderkamer!

Materiaal
Magnetische + whiteboard (beschrijfbare) sticker. Geen behanglijm nodig. De dikte is ca 1 mm.
Glans

Formaten
60×250 cm. Kleine uitsparingen, zoals een stopcontact, kun je zelf uit het materiaal snijden met een stanleymesje. Ook als je formaat niet helemaal past, kun je er een klein strookje af snijden.

Je maakt makkelijk een hele wand magnetisch en beschrijfbaar in glans uitvoering.

Kleuren
Wit

Schrijven-magneten

Schrijven:
Met krijtstiften en whiteboardmarkers kun je de magneet-whiteboardstickers beschrijven. Het schoonmaken kan met een vochtige doek. Het gebruik van een spraycleaner voor het schoonmaken van de krijtstiften raden we daarnaast voor alle borden aan om ze mooi te houden na veelvuldig gebruik.

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden- en magneetstickers die we aanbieden.

Plakken:
De magneet-whiteboardstickers laten zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het behang strak op de muur plakt. Het materiaal heeft redelijk wat “body” zodat het zich ook makkelijk laat plakken.  Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-krijtbordbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Extra informatie

Formaat

Kleur

Magneetwerking

Materiaal

Beschrijfbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneet whiteboardbehang WIT 60×250” te beoordelen