Magneet en KRIJTBORD ART 120×200 cm

425,00 415,00

Komt eraan!
SALE!
Magneet en krijtbord 120x200 cm
magneet krijtbord
magneet krijtbord
kleuren

Magneet en KRIJTBORD ART 120×200 cm

425,00 415,00

Te gekke en unieke magneet-krijtborden met KRIJTBORD-ART. Op eigen formaat te maken! Het is ook mogelijk om 1 tekst op het bord bovenin te krijgen. De rest van het bord is dan uni zwart.

Formaat:
120×200 cm
(verzending 35 euro of afhalen in Almere).

LET OP! Het krijtbord-art (3 teksten) zit al op het magneetbord en kan er niet afgehaald worden.
Retourneren van dit product is niet mogelijk.

Vraag een offerte aan voor maatwerk via info@kamer26.nl

Komt eraan!

SKU: MB-10018 Categorie: Tags: , ,

Uniek magneet en krijtbord ART 120×200 cm met krijtbord art teksten! Een eye catcher in je huis.

Homemade magneet en krijtbord 120×200 cm (3 mm dik) met mooie krijtlaag.

Ontwerp: i.s.m. Anneke Laarakkers

Materiaal
Magneetbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, matte uitstraling en beschrijfbaar met krijtjes en krijtstiften. Voor de meeste kleuren krijtstift adviseren we gebruik te maken van een cleanerspray. Bestel deze er direct bij.

Krijtstiften en krijtjes
Alle magneet- en krijtborden zijn beschrijfbaar met krijtjes of krijtstiften. Je kunt het verwijderen met een vochtige doek. Gebruik voor het behoud van het bord de cleanerspray, die apart kunt bij bestellen. Lees onze gebruikshandleiding voor het werken met krijtstiften op onze magneet- krijtborden.

Kleuren
Zwart verouderd krijtbord met wit krijtbord art. Voorzien van 3 teksten. Wil je maar een van de teksten, geef dat dan aan in de opmerkingen bij de bestelling!

Levertijd
Alle maatwerk magneet krijtborden worden geleverd met een levertijd van ca 2-3 weken.

Maatwerk
We kunnen ook maatwerk formaten voor je maken. Bijvoorbeeld 80×120 cm, 100×150 cm, 120×200 cm. Met een maximale breedte van 120 cm en lengte ca 300 cm. Ook voor (bedrijfs) projecten kunnen we zelfs hele wanden tot 10 meter lang voor je maken. Vraag dan een maatwerk offerte bij ons aan via email: info@kamer26.nl

Bevestiging

Je kunt het magneetbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het magneet en krijtbord 100×200 cm is voor het ophangen voorzien van 6 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:

zwaluw hightack kokerJe kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Vervoer
De vervoerskosten zijn 35 euro per zending. Zelf afhalen in Almere is ook mogelijk op afspraak.

Voor meer inspiratie bekijk onze Pinterest pagina!

Extra informatie

Materiaal

Magneetwerking

Beschrijfbaar

,

Formaat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneet en KRIJTBORD ART 120×200 cm” te beoordelen