Unieke woonproducten uit eigen atelier
Magneet en whiteboard kleur GLANS

Va. 119,00 Va. 109,00

SALE!
whiteboard kleur glans
whiteboard verschil wit
kleuren

Magneet en whiteboard kleur GLANS

Va. 119,00 Va. 109,00

Handig magneet en whiteboard glans in 17 verschillende kleuren. Dit magneet whiteboard heeft een mooie glansende toplaag, is magnetisch en beschrijfbaar en 3mm dik.

Verkrijgbaar in 4 formaten, maatwerk is mogelijk!

LEVERTIJD IS CA 1 WEEK.

Wissen
SKU: MG-0222 Categorie: Tags: , , , ,

Gaaf magneet en whiteboard kleur glans!

Gaaf magneet en whiteboard kleur glans! Onze handige magneet whiteboarden in een glans uitvoering, leuk en vooral decoratief op kantoor, in de keuken/kinderkamer. Geen saai magneet-whiteboard meer! Bij ons in maar liefst 17 kleuren te verkrijgen.

Beschrijfbaar met whiteboardmarker en krijtstift. Schoonmaken met vochtige doek/cleanerspray.

Materiaal
Magneetbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, de voorzijde heeft een glansende uitstraling en beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers.

Onze magneetborden zijn van zeer goede  kwaliteit, hoogwaardig gemaakt van speciaal magneet-whiteboard materiaal. Alle borden zijn in eigen atelier ontworpen en zijn niet geverfd. Echt unieke exemplaren met een strakke uitstraling! Zowel in matte versie als in glans versie beschikbaar.

De borden zijn heel goed schoon te houden met vochtige doek/cleanerspray.

Materiaal en kleurstalen kun je gratis aanvragen.

Maatwerk
We kunnen ook maatwerk formaten voor je maken. Bijvoorbeeld 80×120 cm, 100×150 cm, 100×200 cm. Met een maximale breedte van 120 cm en lengte ca 300 cm. Ook voor (bedrijfs) projecten kunnen we zelfs hele wanden tot 10 meter lang voor je maken. Vraag dan een maatwerk offerte bij ons aan via email: info@kamer26.nl

Levertijd
Alle maatwerk magneet krijtborden worden geleverd met een levertijd van ca 2-3 weken.

Krijtstiften en whiteboardmarkers
Alle kleuren krijtstiften kunnen worden gebruikt op de magneet-whiteboarden in alle kleuren. Voor de meeste kleuren adviseren we gebruik te maken van een cleanerspray. Bestel deze er direct bij.

Kleuren
Het magneet-whiteboard wordt geleverd in de kleur naar keuze. Het magneetbord heeft een 3 mm zwarte zijkant. Wil je dat het magneetbord weg valt op de muur? Geef de zijkant dan een klein beetje muurverf van de muur, zodat de zijkant niet opvalt.

Formaten
magneet en whiteboard muisgrijs standaard formaten

60×80 cm
60×100 cm
60×120 cm
60×150 cm

Onze (magneet-) whiteboarden zijn ca 7 kg per m2 bordmateriaal. Een bord van 60×100 cm weegt ca 4 kg.

Bevestiging
Je kunt het magneet en whiteboard glans op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het magneetbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:

zwaluw hightack kokerJe kunt het magneet whiteboard ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

LET OP! (magneet-) krijtborden/whiteboarden met dubbelzijdig tape hebben een levertijd van ca. 3-5 werkdagen!

Voor meer inspiratie bekijk onze Pinterest pagina!

Extra informatie

Formaat

, , ,

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Materiaal

Magneetwerking

Beschrijfbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneet en whiteboard kleur GLANS” te beoordelen