KRIJTBORD 100×200 cm maatwerk

269,00

Uitverkocht

KRIJTBORD 100×200 cm maatwerk

269,00

Maatwerk magneet krijtborden. Iedere maat en kleur leverbaar!
Vraag offerte aan via info@kamer26.nl

Of bestel een 100×200 cm. Verzending is 25 euro.

Wissen

BEVESTIGING *

SKU: MW-2050 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Krijtbord 100×200 cm. Ook op maat voor je gemaakt! Alle maten mogelijk. Unieke krijtborden zonder lijst en beschrijfbaar met krijtstift en krijtjes.

In eigen atelier geproduceerd krijtbord (3 mm dik) met mooie krijtlaag. In 17 kleuren leverbaar. De krijtborden worden veel gebruikt bij onregelmatige muren, als je geen sticker- of behanghechting wilt hebben.

Supergrote magneetwanden
We leveren onze krijtborden op maat. De maximale breedte is ca 120 cm en lengte ca 3 meter.
Prijsindicatie is 275 euro / zwart verouderd 295 euro (100×200 cm).
Neem contact met ons op via email: info@kamer26.nl

Voor wandvullende dekking, worden er ook meerdere krijtborden naast elkaar gebruikt. Bijvoorbeeld voor het maken van XL krijtwalls. Vaak worden hierop gave krijtbord art tekeningen gemaakt.

Vraag per mail een offerte bij ons aan voor je (bedrijfs) project! info@kamer26.nl
Levertijd voor maatwerk is ca 2-3 weken.

Materiaal
Krijtbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, matte uitstraling en beschrijfbaar met krijtjes en krijtstiften.

Krijtstiften en krijtjes-schoonmaken
Alle krijtborden zijn beschrijfbaar met krijtjes of krijtstiften. Je kunt het verwijderen met een vochtige doek. Gebruik voor het behoud van het bord de cleanerspray, die apart kunt bij bestellen.Lees onze gebruikshandleiding voor het werken met krijtstiften op onze magneet- krijtborden.

Kleuren
De krijtborden worden geleverd in effen kleuren, zie de kleurenkaart van de beschikbare kleuren. Wit en Ral 9010 worden alleen geleverd in whiteboard (glans of matte) uitvoering.

Wil je een krijtbord dat weg valt op je muur?
Zoek dan de kleur uit die dicht bij de kleur van je muur komt. Het krijtbord heeft een 3 mm zwarte zijkant. Wil je dat het krijtbord weg valt op de muur? Geef de zijkant dan een klein beetje muurverf van de muur, zodat de zijkant niet opvalt.

Bevestiging
Je kunt het krijtbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het krijtbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:
Je kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Plak een krijtbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Vervoer
Afhankelijk van het formaat, berekenen we de vervoerskosten voor je. Gemiddelde prijs voor vervoer is ca 25 euro. Zelf afhalen in Almere is ook mogelijk op afspraak.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Extra informatie

Formaat

Kleur

, , , , , , , , , , , , , ,

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KRIJTBORD 100×200 cm maatwerk” te beoordelen
Stylen met…