Magnetisch design & productie uit eigen atelier!
Kerstboom BOOMSTAM

159,00

kerstboom_boomstam
kerstboom_boomstam
boomstam hangers krijtsticker
Boomstam hangers celebrate
doos_kerstboom_boomstam

Kerstboom BOOMSTAM

159,00

 

De kerstbomen van hout worden niet meer gemaakt in ons atelier.

Uit voorraad


Shoppen bij Atelier Kamer26?
 • Verzendkosten
  Gratis verzending v.a. 50 euro in NL.
  Excl. meubeltransport. Pick-up point in ons atelier in Nijkerk
 • Niet goed? Geld terug
  Eenvoudig retourneren
 • Persoonlijke service en productadvies
  Bel of mail ons team. We helpen je graag!
 • Snelle levertijden of bestellen
  Morgen in huis, backorders 5 dagen, 2 weken maatwerk.

Kerstboom boomstam, in eigen atelier gemaakt! Homemade!
De boomstam is helemaal gepeld, zodat je mooie kleurscharkeringen ziet op de stammen.

 

Praktisch
De hele kerstboom zit in een doos! Helemaal demontabel. De voet kun je ook los halen. Alle boomstammen zijn op te bergen en volgend jaar weer eenvoudig op te zetten.  Je kunt hem versieren en de vorm stylen zoals je zelf wilt. Je kunt de takken eenvoudig in elkaar klappen.

Opbouw tip!
Begin met de voet en stapel dan ca 4 kleine blokjes op elkaar en bouw de boom dan van breed naar smal naar boven toe. Rond de buiskoppeling zitten stammen met grotere gaten, zodat de boomstammetjes eroverheen vallen en de boom steviger staat.

kerstboom_onderzijde

Formaat:
Hoogte: ca 175 cm
Breedte: ca 90 cm
Gewicht: ca 30 kg

Inhoud:
– houten boomstam takken
– 2 buizen
– koppeling voor de buizen
– draaibare voet

De ”takken” zijn op een buis geschoven totdat alle stammen van groot naar klein op elkaar gestapeld zijn. Zorg ervoor dat je met een hamer de stang goed in de voet slaat, zodat de basis stevig staat.

Kadootje!We vieren feest en we geven je bij aankoop van een kerstboom boomstam 2 unieke kerstballen met krijtbord-art kado!

Verzending (30 kg)
Levering is nu gratis! Afhalen in ons magazijn in Amersfoort is ook mogelijk op afspraak.

Idee
Gebruik waxinelichtjes op batterij in een leuke houder, decoreer stoere slingers en zwarte kerstverlichting in de boom en hang vol met onze stoere boomstam kersthangers!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstboom BOOMSTAM” te beoordelen

Nederland
We versturen alles via Post.nl (enveloppen en pakketten) en DHL (pakketten). We berekenen tot 50 euro slechts 4,75 euro handlings-verzendkosten. Vanaf 50 euro verzenden we gratis voor je!

Meubeltransport
Uitzondering zijn de maatwerk magneetborden, waarvoor een standaard verzendtarief van 12,50 euro  geldt ivm de formaten. Voor onze meubels zoals de matraskussens,  gelden andere voorwaarden. Voor kleinere formaten matraskussens geldt kleinmeubeltransport 12,50 euro en voor grotere maten en meubels zijn de meubeltransportkosten 65 euro. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat. In de winkelwagen zie je direct wat de verzendkosten van het geselecteerde product zijn.

Belgie
Voor Belgie heeft Bpost besloten om grotere pakketten met een extra toeslag te berekenen. Daardoor zijn wij genoodzaakt om de verzendkosten voor Belgie vanaf formaat 120×60 met vervoerskosten te moeten rekenen van 65 euro. Pakketten onder de 120×60 cm naar Belgie hebben een standaard verzendtarief van 15 euro.

Buitenland zendingen
Voor Belgie, Frankrijk en Duitsland kun je via de website een bestelling plaatsen met de juiste verzendkosten. Wil je een bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail (info@kamer26.nl) of 0031-(0) 6 28169685

Formaat tot 120×60 cm, tot 15 kg:
Belgie:  15 euro
Duitsland: 11,50 euro
Frankrijk: 30 euro
Italie:  33,50 euro
Oostenrijk: 30 euro
Spanje:  33,50

Formaat vanaf 120×60 cm tot 30 kg
Belgie: 65 euro
Duitsland: 45 euro
Frankrijk: 60 euro
Italie: 65 euro
Oostenrijk: 60 euro
Spanje: 65 euro

Grotere pakketten, groter dan 180×100 cm, en pallets voor andere landen dan België en Duitsland op aanvraag.

Ben je niet thuis?
Dan wordt er meestal de volgende dag nog een keer aangeboden of bij de buren. Als dit niet lukt, dan ontvang je een briefje in de bus met een code. Ga naar de site waar je een Track en Trace code van hebt ontvangen en geef hier aan hoe je het pakket geleverd wilt krijgen. Afhalen van de producten in ons magazijn in Nijkerk is ook mogelijk.

Op het moment dat een pakket bij ons weggaat, ontvang je per email een melding met Track & Trace code (niet bij enveloppen), dat je pakket verstuurd is. Normaal gesproken wordt het pakket de volgende dag bezorgd.

Aparte zendingen
Het kan zijn dat je 2 aparte leveringen van ons ontvangt. Bijvoorbeeld een kleinmeubel of matraskussen en een magneetbord maatwerk. De extra verzendkosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Retourneren
Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt niet voor sale- en maatwerkartikelen. Je kunt het artikel retourneren:

– Tot 14 dagen na de dag van ontvangst.
– Inclusief bijbehorende accessoires.
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en verpakking.

LET OP! Bij schade aan het pakket dient deze binnen 1 week via ons bij de vervoerder gemeld te worden. Na deze periode kunnen er geen vervoersklachten meer worden aangemeld.

Alle retouren dienen aangemeld te worden via het online retourenformulier.
RETOURMELDING >>>

Meer vragen?
Onze klantenservice kun je bereiken via mail (info@kamer26.nl) of 0031-(0) 6 28169685.