Winkelwagen

Vacature grafische stagiaire

Ben jij op zoek naar een leuke, inspirerende en uitdagende stage? En ben je gek op vormgeven, interieurstyling en wonen? Check dan onze leuke stage vacature>>>

Wie zijn wij?

Atelier Kamer26 is een webshop met unieke woonproducten die in eigen atelier worden ontworpen en geproduceerd. Wij ontwerpen onder andere magneet krijtborden, magneet krijtbehang, week- jaarplanners, een unieke collectie magneten, stoere matraskussens en boomstam & oud hout producten voor huis, tuin, kantoor en kids.

Wij maken een groei mee in de ontwikkeling van ons productportfolio, afzetkanalen en doelgroepen. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die hands-on de juiste support weet te verlenen op grafisch gebied en zo wil bijdragen aan het succes van de webshop en winkels.

Waar?
Atelier Kamer26 heeft een kantoor/productie/magzijn in Nijkerk (vlak langs de A28) en een showroom/winkel in Loods5 Amersfoort en Zaandam.


Wie ben jij?

>> Je bent MBO student Media, Grafisch, Mediavormgever, communicatie en design (of een andere relevante opleiding die aansluit)

>> Creatief

>> Gevoel voor fotobewerking (liefst Photoshop, indesign)

>> Communicatief en commercieel

>> Vol initiatieven en nieuwe ideeën

>> Ondersteunend, maar ook goed zelfstandig kunnen werken

>> Affiniteit met wonen, interieur styling, vormgeving en fotografie

>> Enige kennis van online marketing

>> Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

>> Enthousiast en leergierig

>> In bezit van eigen laptop

>> Bij voorkeur in bezit van rijbewijs


Werkzaamheden?

>> Webshop up-to-date houden (o.a. Productbeelden en teksten)

>> Fotografie producten en settings bedenken

>> Bewerken fotomateriaal >> Filmpjes maken (instructie en conceptuele filmpjes)

>> Grafisch ontwerp online magazine, verpakkingen, signing in de winkels

>> Meehelpen up-to-date houden van de showroom Loods5 (styling)

>> Organiseren van online acties

>> Ondersteuning van administratieve werkzaamheden

>> Meewerken aan social media (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram) en BLOG activiteiten

>> Meewerken aan uitdagende opdrachten zoals fotografie, stylingopdrachten en beursdeelname


Wat bieden wij?

Wij bieden jou een toffe, leuke, gezellige en leerzame stageplaats. Je krijgt goede begeleiding en er wordt ook gezocht naar werkzaamheden die passen bij jouw leerdoelen. Als stagiair(e) draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden van de webshop en showroom. Je werkt samen met ons kleine team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Naast eventuele reiskostenvergoeding kun je onze collectie tegen inkoopprijs bemachtigen.

Periode?
De stageperiode ( van september 2018 tot en met januari 2019 ) en aantal uren (bij voorkeur 40 uur) is samen in te vullen.

Interesse?
Ben jij die liefhebber van onze producten en ga jij ons helpen met het succes? Twijfel niet en mail je CV inclusief motivatie naar Suus van Ravenhorst, info@kamer26.nl. Bij vragen kun je ons bellen: 033- 2010600

Geef een antwoord