Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Trendspotting VT-wonen beurs 2016

Wat vooraf ging….

Traditiegetrouw reisden wij af naar Amsterdam voor ons jaarlijkse bezoek aan de VTwonen beurs in de RAI Amsterdam. En zoals elk jaar lukte het ons weer om de verkeerde afslag te nemen! Na een verplichte sightseeing door Amsterdam Zuid, auto geparkeerd in de spiksplinternieuwe RAI parkeergarage. Op welke verdieping we stonden was even niet relevant, want het eerste wat op ons lijstje stond was het XXL VTwonen huis. Dit jaar had het team van VTwonen zichzelf overtroffen in originaliteit en grootte (maar liefst 672m2).

Onze creativiteit

We hebben elk detail opgezogen en we zijn weer met veel nieuwe ideeën naar huis gegaan. En met het gevoel dat we al best aardig de trends  weten te pakken. In ons atelier zijn we enthousiast aan de slag gegaan met creatieve ontwerpen voor het volgende seizoen.

vt_wonen_huis_2016
materialen

Ik zie, ik zie…..staal, beton en …>>>

Waar viel ons oog op? Teveel eigenlijk! Al die verschillende materialen bleven onze aandacht vragen.
 

Staal: de zwart stalen constructie van het huis was een echte eyecatcher
Beton: muren en blad in de keuken
Bamboe/riet: ja, haal dat stoeltje van je oma maar van zolder!
Woonasseccoires: met een mix van industriële, vintage en moderne items
Diverse houtsoorten: zoals plywood, oud hout en grenen

Potten en deksels

Dit jaar veel aandacht voor de toepassing van keramiek (van serviesgoed tot lampenkapjes). Wat een mooi hoekje! Deze keramieken lampjes aan lange draden boven het tafeltje.

Vazen als bloempot
Trend in accessoires: gebruik een transparante/groenig glas gerecycled glas gewoon als bloempot. Zet hier direct je plant in met aarde. Er hoeft geen binnenpot meer omheen! Het mag gewoon gezien worden.

Unieke XXL tafel met tegeltjes

Verder waren we weg van de 13 meter lange tafel gemaakt van een gemetselde tegeltjes, bevestigd op een stalen constructie als onderstel. Hoe gaaf!En boven de tafel rieten lampen in black uit onze collectie.

tafel_vt_wonen_huis

Chillen op een pallet

Op naar de huiskamer. Een enorme chill plek gemaakt van zwarte pallets met daarop een zee van matraskussens. Wat cool om te zien! Vooral omdat dit onze collectie matraskussens is. Keuze uit een aantal stoffen en formaten. Maak je eigen bankopstelling in de woonkamer, werkkamer, kinderkamer of voor buiten op de veranda.
Je kunt hiermee je eigen loungehoek samenstellen.

Dille in huis

In lichte en donkere tinten vinden we groen terug in het interieur: op de muren, meubilair, maar ook veel levend groen. Voor nog meer stijlvolle styling: dille en berenklauw (niet op de foto) gedroogd in een grote kelkvaas voor lekker lang woonplezier.

Wil je meer weten over deze nieuwe trendkleur, kijk dan even op de site van flexa.nl.

matraskussens_demin_3

Kleurentrend!

De “talk of the town” is de door Flexa verkozen must-have kleur voor 2017: denim drift. Denim drift bestaat uit een divers kleurenpallet in blauwtinten waar het vergrijsd blauw eruit springt. Andere blauwtinten binnen dit pallet zijn lichtblauw en koningsblauw. Wij zijn enthousiast over deze kleur en het valt ook perfect te combineren met onze favoriete kleuren: zwart, wit en natural. We zijn benieuwd wat jullie van deze kleur vinden?  Mocht je net als wij ook een crush hebben op deze kleur kijk dan even naar onze matraskussens. Onze nieuwste kleur is … je raadt het al … denim chic!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies