Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Trend: leren handgrepen en leren straps

Wij zijn een tijdje geleden gestart met het ontwikkelen van leren handgrepen in ons atelier en ook met leren straps voor o.a. wandplanken. De toepassingen van leren handgrepen zijn legio. Om je hierbij te inspireren hebben we een aantal mooie ideeën voor je verzameld.

leren_handgrepen_keukens
handgrepen_schroeven

SAAIE KEUKEN?

Niet helemaal blij met je keuken? Een makkelijke make-over zonder een rigoureuze verbouwing? Hoe leuk is dit: simpele leren handgrepen in plaats van de standaard keukenhandgrepen. Strak, tijdloos en het geeft je keuken een hele mooie rustige aanblik!

PRAKTISCH: BEVESTIGEN


Voor keukenkastjes hebben we een set schroeven die standaard wordt meegeleverd met de leren handgrepen. Voor het bevestigen op houten bakken of kaasplanken gebruik je de bijgeleverde spijkers. Dan hoef je daar niet meer over na te denken!

En als je dan toch in de keuken bezig bent: één of meerdere plankjes gedragen en opgehangen met leren straps? Een verfrissende en praktische opbergmogelijkheid. En niet alleen in je keuken, ook leuk voor je werkplek of wat dacht je van de kinderkamers?  Wij hebben deze leren straps ook in de collectie in meerdere kleuren: grijs, zwart, cognac en wit.

leren_straps_wandplank
straps-handdoekdrager-tijdschrift

VETERS STRIKKEN?

Op de vt wonen beurs zagen we leren veters die met een eenvoudige knoop gebruikt kunnen worden als handgreep! Wat een gaaf idee! Toepasbaar op bijvoorbeeld je kastdeuren, keukenkasten of lades.

OPGERUIMD STAAT NETJES!

Je tijdschriften op een strakke manier opgeborgen en meteen een goeie  eyecatcher voor in huis? Dit kan ook met een leren strap! Handdoeken in je badkamer zijn meestal een doorn in het oog. Maar je wilt ze wel ergens kwijt. Door middel van een huishoudstok (verkrijgbaar bij dille & kamille, blokker etc) en leren straps heb je een mooie stilistische oplossing voor je badkamer! 

rolgordijn-leren-strap
magneetbord_lerenstraps

MEER, MEER, MEER!

Beetje uitgekeken op je rolgordijnen. Wat vind je van dit effect? Een rolgordijn opgehangen aan leren straps!

LEER AAN DE WAND BIJ ATELIER KAMER26!

Wat vind je van onze magneetborden met leren straps? Net even anders en een stoer effect aan je muur! Binnenkort leverbaar. 

LEREN HANDGREPEN ‘LIVE’ IN ONZE SHOWROOM BIJ LOODS5

Wil je de leren handgrepen en straps liever eerst even zien en voelen? Dat kan! Bij Loods5 Amersfoort kun je ons vinden in gangpad E.

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies