Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

To do tips

26 mei 2010– wat een heerlijk en zonnig weekend was het met Pinksteren. Reden genoeg om er lekker op uit te gaan. Deze keer had ik de luxe om wat vaker alleen met vriendinnen op stap te gaan. Hier een aantal tips die zeker de moeite waard zijn:

– Libelle zomerweek
volgende editie is mei 2011. Shop till you drop, die trolleys zijn hard nodig op dit shopstrand in Almere! Ik heb dit keer een bescheiden tasje mee naar huis genomen. Ook fijne ideeen voor nieuwe producten Kamer 26, die buffalo’s, maar dan in strakke vorm of gave tasjes & spiegels voor meisjes op de wand met stickers…Vol nieuwe ideeen naar huis gegaan.

– Pinkstermarkt Griftpark Utrecht
Leuke webwinkels presenteren hun creativiteit; shoppen en workshoppen. Volgende editie september 2010! Ik heb een leuk fotocameraatje van stof gescoord, Julian liep er gelijk mee weg en weer een fijn hartje. Deze keer van een oude postzak met dik touw eraan. Net even anders.
www.deutrechtsefabriek.nl

Vlooienmarkt Utrecht
Iedere maand is er een weekend in de Veemarkthallen brocante te vinden. Altijd weer een sport om met iets leuks thuis te komen voor een mooie prijs. Je moet er wel vroeg bij zijn…Voor data www.vlooienmarkten.nl

– nieuwe tip: Sunday Market Amsterdam
Op het terrein van de Westergasfabriek is The Sunday Market een grote shopmarkt met interieur spullen, keramiek, mode, sieraden, design, vintage en kids’ stuff. Allemaal aangeboden door de ontwerpers zelf. Ik ben er nog niet geweest, maar zeker leuke tip om eens te doen. Staat op m’n lijstje. Voor de zomerstop nog zondag 6 juni!
www.sundaymarket.nl

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies