Winkelwagen

✓ Snel in huis   ✓ Eenvoudig retourneren.  ✓ Sterk in maatwerk   ✓ 100% duurzaam   ✓ NL atelier

Stoer staal

Staal wat ben je mooi! Staal toegepast in huis is een trend waar je niet om heen kunt! Het stoere industriële karakter van staal is een geweldig product om eindeloos te combineren met verschillende andere stijlen. Deuren, glas met zwart staal, (klein) meubels of wanddecoraties.

stoer staal 1
staalhuistrend

Staal combineren met andere materialen
De minimalistische, strakke look van staal in combinatie met hout bijvoorbeeld. Of staal in combinatie met leer of (bak)steen. Wat je steeds meer ziet is de combinatie van zwart staal en glas. Wat je hier mee kan bereiken is groots! Wat dacht je van de toepassing in wanden of deuren? Het zorgt voor een enorme stijlvolle eyecather die je huis optisch groter, warmer en lichter maakt.[

Kleine meubelen en accessoires
Ook met kleinere accessoires kun je een groots en uniek effect met staal bereiken. Bijvoorbeeld stalen hanglampjes, een bijzettafeltje met een blad van hout of staal, een stalen stoel of bank, stalen moodboards aan de wand etcetera.

staalhuistrend3

Nieuwe activiteiten
Wij zijn in ons atelier momenteel druk om dit waanzinnig mooie materiaal toe te passen. In combinatie met onze eigen Atelier Kamer26 stijl belooft dit iets heel unieks te worden! Houd onze site in de gaten! En voor nu: laat je inspireren voor je eigen huis!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies