Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Stagiair(e) gezocht!

We groeien en willen onze ambities vergroten. Daarvoor zoeken we een leuke stagiar(e) die ons komt ondersteunen gedurende de stageperiode met alles wat er in onze webshop gebeurd. Een creatieve duizendpoot die wil bijdragen aan het succes van onze webshop.

Creatief – initiatief – wonen – styling – webshopbeheer – dagelijkse ondersteuning – social media – blogs schrijven – fotografie – webshop liefhebber en meer >>>>


VACATURE
Gezocht! Creatieve stagiair voor uitbouwen van atelier Kamer26.nl (mbo/hbo)

Wie zijn wij?
Atelier Kamer26 is een webshop met homemade & recycle design producten. Wij ontwerpen onder andere magneet-, krijt- en prikborden, week- jaarplanners, een unieke collectie magneten, stoere matraskussens en boomstam&oud hout producten voor huis, tuin, kantoor en kids.

Wij hebben de ambitieuze doelstelling om onze collectie de komende tijd sterk te vergroten door een uitbreiding van promotionele activiteiten. Hiervoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste creatieveling die hands-on de juiste service weet te verlenen en operationeel en projectmatig bij wil dragen aan het succes van de webshop.

Waar?
Atelier Kamer26 heeft een kantoor in Amersfoort (aan huis en vlakbij station). Een magazijn in Amersfoort en een productie in Almere. Een deel van je werk leent zich ook voor flexwerk.

Wie ben jij?
>> Je bent MBO student Commerciële economie, Officemanagement of marketing. Of een HBO student Marketing, Commerciële Economie of small business (of een andere relevante opleiding die aansluit)
>> Creatief
>> Sterk in het schrijven van teksten
>> Gevoel voor fotobewerking (liefst Photoshop)
>> Communicatief en commercieel
>> Vol initiatieven
>> Ondersteunend kunnen werken
>> Affiniteit met wonen, interieurstyling, vormgeving en fotografie
>> Kennis van online marketing
>> Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
>> Enthousiast en leergierig

Werkzaamheden?
>> Webshop up-to-date houden (o.a. producten en voorraden)
>> Mail en telefoon beantwoorden
>> Offertes maken
>> Organiseren van online acties
>> Persberichten schrijven
>> Productteksten schrijven en producten plaatsen in de webshop
>> Ondersteuning van administratieve werkzaamheden
>> Meewerken aan social media (Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en Google+) en BLOG activiteiten
>> Meewerken aan uitdagende opdrachten zoals fotografie, stylingopdrachten en beursdeelname

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een leuke, leerzame stageplaats. Je krijgt goede begeleiding en er wordt ook gezocht naar werkzaamheden die passen bij jouw leerdoelen. Als stagiair(e) draai je mee met alle dagelijkse werkzaamheden van de webshop. Je werkt samen met ons kleine team en mag alle facetten van het bedrijf doorlopen. Hierdoor is er veel ruimte voor eigen ideeën en de uitvoering hiervan. Naast een kleine stage- en reiskostenvergoeding kun je onze collectie tegen inkoopprijs bemachtigen.

Periode?
De stageperiode en aantal uren is samen in te vullen.

Interesse?
Ben jij die liefhebber van onze producten en ga jij ons helpen met het succes? Twijfel niet en mail je CV inclusief motivatie naar Suus van Ravenhorst, info@kamer26.nl.
Bij vragen kun je ons bellen: 06-28169685.

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies