Retourneren

De spelregels

Voor al onze bestellingen geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen of retourneren. We verzoeken je na ontvangst van de bestelling te controleren of deze compleet en onbeschadigd geleverd is. Indien dit niet het geval is, verzoeken we je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

LET OP! Bij schade aan het pakket dient de schade met foto’s van het pakket binnen 1 week via ons bij de vervoerder gemeld te worden. Na deze periode kunnen er geen vervoersklachten meer worden aangemeld. Bij weigering van het pakket aan de deur moet er  ook altijd een foto gemaakt worden van de zending.

Alle retouren dienen aangemeld te worden via het online retourenformulier.

RETOURMELDING >>>

Zonder online retourmelding kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt niet voor sale- en maatwerkartikelen. Je kunt het artikel retourneren:
– Tot 14 dagen na de dag van ontvangst.
– Inclusief bijbehorende accessoires.
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en verpakking.

TIP: Bind of plak de verpakking goed dicht, zodat het product onbeschadigd bij ons retour komt. Gebruik zoveel mogelijk de originele verpakking. Indien er beschadigingen tijdens het retour vervoer ontstaan, zal dit verrekend worden met het te ontvangen bedrag.

Alle artikelen op Kamer26.nl mag je ruilen of retourneren behalve:
Producten die specifiek op maat zijn gemaakt of geproduceerd (bijvoorbeeld een specifieke kleur of maataanpassingen van het product) en SALE producten kunnen niet worden geretourneerd.

Nieuwe producten

Het kan zijn dat je een nieuw product wilt ontvangen, bijvoorbeeld een ander formaat of kleur. Je geeft dit aan in je retourmelding. Wij sturen je een retourinstructie toe met retouradres. Het oude product kun je naar ons terugsturen met post.nl. Als het product te groot is, zullen we een afhaling door DHL regelen. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening, behalve als het door toedoen is van Atelier Kamer26 dat je een verkeerd product hebt ontvangen. Als je een envelop terugstuurt, kun je dit (gratis) retour afzender doen. Je ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourproduct het bedrag op je rekening via de oorspronkelijke betaalmethode bij ons bekend.

De nieuwe bestelling kun je opnieuw via de website maken.

Terugbetaaltermijn

Zodra je retourzending of annulering is verwerkt betalen wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij het product door toedoen van Atelier Kamer 26 niet in orde is.

Retourneren via de post

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

– Voeg de pakbon bij het pakket. Stuur je meer dan één pakket terug en heb je maar één pakbon, voeg dan bij de andere pakketten een briefje met daarop je naam, adres, ordernummer en rekeningnummer. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Retouradres

Je ontvangt van ons een reactie op je online retourmelding met verdere instructies. Indien producten retour worden gestuurd kan dat naar ons magazijn:

Atelier Kamer26
Patroonstraat 1 (Apollo Workspaces)
3861 RN Nijkerk

Zelf afleveren retouren

Je kunt er ook voor kiezen om het product terug te brengen naar ons magazijn. Van maandag-vrijdag tussen 9.00-17.00 uur is ons magazijn geopend. Geef in het online retourformulier aan indien je het product zelf komt brengen.