Retourneren

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt niet voor sale- en maatwerkartikelen. Je kunt het artikel retourneren:
– Tot 14 dagen na de dag van ontvangst.
– Inclusief bijbehorende accessoires.
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en verpakking.

Alle artikelen op Kamer26.nl mag je ruilen of retourneren behalve:
Producten die specifiek op maat zijn gemaakt of geproduceerd (bijvoorbeeld een specifieke kleur of maataanpassingen van het product) en SALE producten kunnen niet worden geretourneerd.

Alle retouren dienen aangemeld te worden via het online retourformulier. Zonder online retourmelding kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

De spelregels

Voor al onze bestellingen geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen of retourneren. We verzoeken je na ontvangst van de bestelling te controleren of deze compleet en onbeschadigd geleverd is. Indien dit niet het geval is, verzoeken we je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

LET OP BIJ SCHADE! Bij schade aan het pakket dient de schade met foto’s van het pakket binnen 1 week via ons bij de vervoerder gemeld te worden. Na deze periode kunnen er geen vervoersklachten meer worden aangemeld. Bij weigering van het pakket aan de deur moet er  ook altijd een foto gemaakt worden van de zending.

Foto’s aan te leveren:

TIP VERPAKKING: Bind of plak de verpakking goed dicht, zodat het product onbeschadigd bij ons retour komt. Gebruik zoveel mogelijk de originele verpakking. Indien er beschadigingen tijdens het retour vervoer ontstaan, zal dit verrekend worden met het te ontvangen bedrag.

RETOURNEREN VIA POST.NL

RETOURNEREN VIA POSTNL
Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:

  1. Voeg het retourformulier bij het pakket. Stuur je meer dan één pakket terug en heb je maar één formulier, voeg dan bij de andere pakketten een kopie van het retourformulier met je adres, ordernummer en rekeningnummer. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.
  2. Vul het online retourformulier in om je retour aan te melden. Zonder deze melding kunnen we je retour niet in behandeling nemen
  3. Verpak het product in originele staat, tape het goed dicht, zodat er geen schade ontstaat.
  4. Bied het pakket aan bij een vervoerder (Postnl punt). Je kunt op hun locatiewijzer een locatie in je buurt vinden. Check de locatiewijzer >>Is je pakket 60×150 cm en kleiner dan 175 cm hoogte, dan kun je alleen terecht bij de businesspoints van Postnl. Dat zijn de blauwe postpunten op de kaart. Zoek in je woonplaats voor het dichtstbijzijnde locatiepunt om dit formaat aan te bieden.postnl_businesspoints

ANDER PRODUCT ONTVANGEN?

Ander product ontvangen? 
Bijvoorbeeld een ander formaat of kleur. Geen probleem!

1. Vul het retourformulier dat bij je pakket zit in en meld je retour online aan via onze website.
Op het retourformulier staat het retouradres. Het oude (standaard) product kun je naar ons terugsturen met post.nl . Is het pakket te groot, dan kun je het zelf terugbrengen op onze locatie in Nijkerk.
De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening, behalve als het door toedoen is van Atelier Kamer26 dat je een verkeerd product hebt ontvangen.

Als je een envelop terugstuurt, kun je dit (gratis) retour afzender doen.
Je ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het retourproduct het bedrag op je rekening via de oorspronkelijke betaalmethode bij ons bekend.

De nieuwe bestelling kun je opnieuw via de website maken.

RETOURADRES

Producten kunnen worden teruggestuurd naar:

Atelier Kamer26
Retouren
Patroonstraat 1 (Apollo Workspaces)
3861 RN Nijkerk

ZELF AFLEVEREN RETOUREN

Je kunt er ook voor kiezen om het product terug te brengen naar ons atelier. Van maandag-vrijdag tussen 9.00-17.00 uur kun je retouren brengen. Geef in het online retourformulier aan wanneer je het product zelf komt terugbrengen.

TERUGBETAALTERMIJN

Zodra je retourzending of annulering is verwerkt betalen wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij het product door toedoen van Atelier Kamer 26 niet in orde is.