Retouren en manco’s

Wil je een artikel terugsturen of een ontbrekend artikel melden?

Meld je retour aan via onderstaand digitaal formulier. Voor een snelle verwerking van je aanvraag verzoeken wij om altijd gebruik te maken van onderstaand formulier.
Zonder formulier kunnen we je retourzending niet in behandeling nemen.

Schade Bij schade aan het pakket ontvangen wij altijd foto’s en dien je de retour binnen 2 dagen bij ons aan te melden via onderstaand retourformulier. Na deze periode kunnen er geen vervoersklachten meer worden aangemeld en in behandeling worden genomen.

Foto’s bij schade Stuur de foto’s van de schade mee evenals foto’s van de verpakking.

Geld terug? Dat kan als je niet tevreden bent over het product. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij Atelier Kamer26 een fout heeft gemaakt.
Ruilen? Je geeft in het formulier aan voor welk product je het wilt ruilen. Je kunt een nieuw product bestellen via de website en we retourneren het aankoopbedrag van je retourzending.

Retouradres:
Atelier Kamer26
Patroonstraat 1
3861 RN Nijkerk

Verpakken Verpak de producten in de originele verpakking. Lukt dit niet, zorg dan voor een goede en stevige verpakking. Producten die beschadigd retour komen (als ze dat nog niet waren), kunnen we helaas niet meer retour nemen.

Retourkosten De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij er door Atelier Kamer26 een fout is gemaakt of je pakket beschadigd is geraakt tijdens het vervoer. Dan ontvang je een retouretiket van ons om het oude pakket gratis naar ons terug te sturen.

Terugsturen Na het invullen van het formulier verstuur je het product. Dit kun je inleveren bij een Post.nl punt of een DHL parelshop.  Na ontvangst krijg je van ons bericht dat je retourzending is ontvangen. Binnen 10 werkdagen wordt je retour afgehandeld.

Voor meer informatie over retouren zie ook onze retourservice.
    Eventuele foto's kun je per email sturen naar info@kamer26.nl o.v.v. ordernummer in geval van beschadigingen in het vervoer.