Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Rendieren en geweien

26 oktober 2011– Ik ben gek op rendieren en geweien. Alleen echte rendieren aan mijn schouw gaat me net iets te ver. Ik kies liever voor een stickervariant of een mooie nepperd. We hebben weer een aantal rendieren weten te bemachtigen, de knuffelige witte, zo leuk op de kinderkamer of in je slaapkamer. Ik blijf steeds op zoek naar de geweien in alle vormen en maten. Het enige punt is dat ze betaalbaar moeten zijn en dat lukt nog niet altijd in mijn zoektocht. Mooie afbeeldingen van rendieren als foto op je muur of open haard is voor de wintertijd wel erg gezellig. Na de winter haal je ‘m er zo weer af (zonder muren te beschadigen) en plak je ‘m ergens anders in huis!

Bekijk hier onze magneten en accessoires

1. Gewei sticker bruin (linksboven)
2. Krijtbordsticker rendier (rechtsboven), bestellen bij Krijtbordstickers
3. Gewei met zwarte bol of alleen gewei
4. Gewei wit
Bestellen bij Styling specials

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies