Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Post it’s magnetisch

MAGNETISCHE POST IT’S:  Voor kantoor en thuis. Voor het maken van planningen met maximaal flexibel gebruik.

Nieuw in onze collectie hebben we de onwijs handige magnetische post it’s!  Lekker scrummen en brainstormen met post it’s die niet van je magneetbord afwaaien! Week en maandplanningen voor de afdeling maken of gewoon voor thuis om de planning strak te maken voor het hele gezin.

magnetische_post_its_voorenna

Scrummen-scrumbord
Bij veel bedrijven zien we een wildgroei aan geplakte post its, plakpand en geplastificeerde kaarten om adhoc scrumplanningen mee te maken op de systeemwanden op kantoor. Slordig, onoverzichtelijk, slecht leesbaar en onhandig. De papieren post it’s waaien er geheit af!
Wij hebbende nieuwe opzet ontworpen die netjes, georganiseerd, overzichtelijk en handig is. Met het gebruik van magnetische post it’s valt er niets van het magneetbord af en ziet het kantoor er representatief uit. We gebruiken hiervoor magnetische post its (geeltjes) die aan de achterzijde voorzien zijn van een magnetisch vlak. Nog een groot voordeel: de magnetische post it’s zijn beschrijfbaar en herschrijfbaar! Met onze krijtstiften en whiteboard markers.

Ook werken we met magneetlijnen (weekplanstrips, magneten weekplanning en magneetlabels zwart en magneetlabels wit) die je steeds per scrumproject kunt indelen.
Zo zien je scrumborden er een stuk frisser uit op de werkvloer! Een duurzaam alternatief!

magnetische_post_its_voorenna

Brownpapersessies
Naast scrum en andere projectplanningen zien we ook veel gebruik op kantoor van brownpapersessies om brainstorms te begeleiden. Een rol bruin kaftpapier wordt met plakband op de muur geplakt en die wordt volgehangen met post its. Uitstraling is ongeorganiseerd, slordige achterwand, wapperende papiertjes.
Dat kan beter! Zoals op de onderste afbeelding: netjes, georganiseerd, leesbaar en strak op de magneetwand. Je kunt kiezen voor een strak uitziend magneetbord door voor zwart en witte post it’s te gaan. Ook bieden wij de mogelijkheid er een kleurrijk bord van te maken: oranje, zeeblauw, rood, roze en appeltjesgroen hebben we ook in onze unieke collectie! In 2 formaten 9×9 vierkant of rechthoek 14×9 cm.

postit_magnetisch

Natuurlijk zijn scrum en brownpapersessies niet de enige momenten waarop post it’s worden gebruikt. Op kantoor worden post it’s ook gebruikt om gewoon even iets op te   schrijven ter reminder. Dat kan ook anders, meer geordend en herbruikbaar!

voorennapostits

Post it’s voor in huis: 

Waarom zouden de magnetische post it’s voor thuis ook niet een geweldige aanvulling zijn op je magneetbord? Handig om een weekplanning mee te maken en leuk voor de kinderen om mee te spelen op het bord! Met onze planning magneten en magneetframes maak je je planbord helemaal af! Met een magneetframe kun je ook markeren waar je NU bent in de week (zie geel kader).

planning_blog

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies