Winkelwagen

✓100% duurzaam ✓gespecialiseerd in maatwerk ✓magnetisch design ✓kantoorwanden en styling

Ontwerpfeestje voor kids!

Steigerhout-spijkers-touw-taart-heliumballonnen-kids. Voldoende ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje, toch? In januari hebben wij 2 lieve kids die weer een jaartje ouder zijn geworden. Natuurlijk doe je daar als ouder je best voor om iets leuks te bedenken. Samen met onze zoon en dochter hebben we gebrainstormt over een leuke, en natuurlijk creatieve, invulling voor een thuisfeestje. Een klus-timmerfeestje moest het worden voor jongens en meisjes. Het werd uiteindelijk een ONTWERPFEESTJE.

Ontwerp je eigen lamp van steigerhout!
Ze konden de zijkanten van de lamp versieren met spijkers (wat een kabaal 13 timmerende kids in je huis..) op basis van een sjabloon van hun voorletter en daarna met een touw naar keuze afmaken. Zo ook voor de andere kant.

Heliumballonnen met naam
Aan een stoere gedekte tafel met tafelschikking met heliumballonnen en bekers met naam mochten de jarigen zelf kiezen wie waar ging zitten. En een tip: gebruik heliumballonnen op ieder kidsfeestje, dan hoef je bijna niets anders meer te bedenken.

kidsfeestje ballonnen

Tafel zonder borden en bestek
Even uitwaaien buiten in de sneeuw was wel nodig om ze daarna allemaal aan de lange lage tafel met friet, majo en appelmoes te zetten. Gewoon friet op het tafelzeil, zo ook de majo en appelmoes. Geen bordjes en bakjes. Geen bestek. Wat een feest!  Iedereen heeft een eigen gemaakte lamp mee naar huis kunnen nemen. Een mooie herrinnering en leuke middag! Zorg wel als je zoiets wilt organiseren dat je met ca 3-4 volwassenen bent om alles te begeleiden. Dat is echt nodig!

ENJOY!

Geef een antwoord

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies