Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

New: Magic lights van Ay Illuminate

Wat een eyecatchers! Ik was op slag verliefd op deze magic lights. Gemaakt van bamboe, cotton, cashmere of silk. Handmade met oog voor design en ambacht. Helemaal in ons straatje. Hoe deze prachtige lampen worden gemaakt en hoe je ze kunt toevoegen aan je interieur, winkel, horeca-gelegenheid of bedrijf? Check it out>>>

Hoe gebruik je de Magic lights in de ruimte?

Je kunt de lampen gebruiken thuis boven je eettafel, boven het bed, in een hoge hal, in de werkkamer of in de woonkamer. De lamp doet het ook goed als verlichting bij de bank.

In winkels zien we ze ook steeds vaker boven de kassa of in de wandelpaden. Op beurzen geven de lampen een te gekke sfeer in een beurshal of in een stand. VT wonen gebruikte ze ook tijdens de woonbeurs.

Breezy en magical licht
De ontwerpers van Ay Illuminate houden van de traditionele ambachten in Azië en Afrika. Ze werken samen met de lokale designers daar om deze prachtige lampen te vervaardigen. Het zijn allemaal handgeweven hanglampen van mooie materialen als bamboe (wat een klus moet het zijn om het mooi vormgegeven frame van bamboe bomen te maken!), cotton (met de hand gemaakt), cashmere of silk. Er worden alleen de mooiste materialen gebruikt om de lampen collectie samen te stellen.

De lampen zijn er in verschillende kleuren (wit, zwart en grijs) van cotton wit of vissersnetten.

Lokale materialen in een nieuw jasje. Recycle design.. Iedere lamp vertelt zijn eigen verhaal en heeft een eigen culturele identiteit.

tips_illuminate_lampen

Bijzonder en zeer compleet

De magic lights worden met mooi lichtsnoer (excl lamp) geleverd. De lamp wordt netjes verpakt in een doos. Het enige dat je hoeft te doen is met een paar schroefjes de lamp vast te maken, het net of cotton doek te spannen en klaar is je sfeermaker. Het in elkaar zetten van de lamp is binnen 5 minuten gedaan! Okay, deze lampen zijn zeker niet voordelig en eigenlijk best aan de prijs. Maar geloof me, het is het waard!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies