Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Matraskussens VT WONEN TV

Matraskussens lounge met leuke actie! Gezien op VT wonen TV.

Heb jij onze traditionele Marokkaanse matraskussen(s) gezien in het VT wonen programma zelf aan de slag? Ben je net zo enthousiast als wij over deze kussens voor binnen en buiten? We hebben nu een leuke actie voor alle liefhebbers. 10 euro korting op alle matraskussens.  Tot 30 juni 2016.

De tuin in Haarlem is door de stylistes van VT wonen in een unieke stijl ontworpen en uitgevoerd. Buiten en binnen worden meer bij elkaar gehaald. De zithoek is gemaakt van een houten onderstel waar de matraskussens in lichtgrijs op liggen. De rugleuning hebben ze gemaakt met kleine sierkussens in stoeren en beetje Marokkaanse stijl. De pizza-oven en haard ernaast zorgt voor een heerlijke plek om te loungen en eten met elkaar. Ook aan de kinderen is gedacht, deze hebben een eigen zandbak en een krijtbord aan de schutting gekregen. Lekker spelen in de tuin.

Handige tips voor het gebruik van onze matraskussens

  1. Gebruik een beschermhoes buiten, zodat ook de traditionele matraskussens buiten kunnen blijven liggen. Dan hoef je niet meer te sjouwen.
  2. Behandel de matraskussens zoals je met binnen bankkussens ook doet. Spray ze in tegen vuil en vlekken
  3. Stapel de matraskussens op elkaar voor een unieke loungeplek. Of maak een eigen onderstel van hout of beton om een zitplek te maken
  4. Varieer in opstellingen, van een lange zit tot een hoekopstelling. Met rug matraskussens en/of met losse sierkussens.

Bekijk hier de actie en inspiratie/tips  NIEUWSBRIEF >>>

Bekijk hier de hele aflevering van VT WONEN ZELF AAN DE SLAG

vtwonen_loungebank_matraskussens

vtwonen_krijtbord_buiten  Krijtbord_buiten_vtwonen

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies