Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Magazine a la Flow

24 augustus 2011- Sinds kort ben ik fulltime ondernemer en heb ik afscheid genomen van mijn parttime baan bij DHL. Dat mijn collega’s precies wisten wat me bezig houdt, is wel te zien in hun afscheidsmagazine. Met hulp van mijn vrienden van de ontwerp/standbouw-studio, hebben ze me enorm verrast met een prachtig magazine, geïnspireerd door de Flow, met mezelf in de hoofdrol.

Persoonlijke verhalen afgewisseld met tips to do met kids, wijntips, uitjes en herinneringen en foto’s van de afgelopen 6 jaar. Briljant, beter kan ik toch niet weggaan? Flow stempels, een inspiratie notitieboek en een tas met laatste creaties van mij bij DHL maakte het compleet. Nogmaals bedankt!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies