Winkelwagen

✓100% duurzaam ✓gespecialiseerd in maatwerk ✓magnetisch design ✓kantoorwanden en styling

Kruiden op magneetbord

Wat is dit handig!
Magnetische kruidenpotjes van de IKEA op je magneetbord.

Praktisch en decoratief! Deze magneten van IKEA (op de keukenafdeling te vinden) doen het erg goed op je magneetbord in de keuken. Gevuld met kruiden een echte eyecatcher. Het leuke is dat al onze magneetborden altijd beschrijfbaar zijn met krijt en krijtstift.
Met krijtbordstiften schrijf je netjes de kruiden erbij. Een vochtige doek zorgt ervoor dat je de stift er zo weer af haalt. Er blijven geen resten krijt (krijtbordstift) achter.

MagneetLAB
We hebben in ons MagneetLAB diverse magneet-krijtproducten ontwikkeld die je kunt gebruiken om de IKEA magnetische bakjes te gebruiken. Ze werken op onze magneet-krijtstickers (in alle kleuren leverbaar). Ook als je een whiteboard in kleuren mooier of praktischer vindt, dan kun je de kruidenbakjes gebruiken. De magneetkracht is redelijk. Je kunt de potjes niet te zwaar vullen. Voor een perfecte hechting zijn onze magneet-krijtborden gemaakt van stevig bordmateriaal de beste oplossing. De magneetkracht is supersterk (net als staal).

Je kunt in de bakjes ook andere kleine spullen doen, zoals onderdelen van lego op de kinderkamer, make-up, watjes voor in de badkamer, sleutels voor in de hal.

Shop hier >>> voor een magneetbord uit ons magneetLAB
Shop hier >>> de magnetische bakjes van de IKEA (1,30 euro per stuk)

Geef een antwoord

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies