Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Flavourites Live

Feest! Flavourites Live. Kamer 26 winnaar leukste stand! Wat een feestje om mee te doen aan Flavourites Live. Het was me beloofd en hoewel ik er vantevoren wel eens slapeloze nachten van heb gehad, is onze eerste livegang heel erg positief ontvangen. Door de bezoekers, pers, mede webshops en creatievelingen in ons vak. Wat een sfeer, ondernemerschap, creativiteit en vooral een superleuke doelgroep! Vrouwen, vooral vrouwen die samen een dagje uitgaan en in zijn om zich te laten inspireren over mode, kids, interieur, lifestyle en zoveel meer.

We hebben alles ingezet om die snoepwinkel ook offline te creeren en met resultaat. De jury kwam met het volgende oordeel over de winnende stand 8 m2:

“De m2 en zelfs cm2 zijn optimaal benut. Je bent echt in de wereld van Kamer26. Tot in de details is de styling consequent doorgevoerd. Je wordt geprikkeld om zelf met ideeën te komen. De persoonlijke interactie is sterk, het verhaal is helder en inspirerend. En zo kort geleden gestart: dit is echt een successtory”.

3 dagen lang hebben vriendinnen de Kamer 26 stand bemand, vol overgave inclusief rode wangen van het harde werken. Zonder jullie was het niet gelukt! Wat was het druk, vooral zaterdag en zondag. Gaaf om te zien hoeveel belangstelling onze producten hebben gehad. Dan hebben we het nog niet  over de na-effecten van dit event. Ik ben vol verwondering over het resultaat en ja, hard werken is op en top beloond! Bedankt allemaal.
Tot volgend jaar.

Meer foto’s zie je op Facebook

Overzicht van de winnende stands Flavourites Live

flavourites live after

In de pers
VT wonen
en 101 woonideeen hebben onze stand/producten opgenomen in hun blogpost na de beurs. Leuk om te zien welke producten voor anderen het meeste opvallen. De kerstboom, de corkers deer voor kids, kersthangers, boomstamlampjes en de gave letterbak!

Persoonlijk geshopt!
Natuurlijk wilde ik zelf ook tussen alle drukte door kijken naar al het leuks dat op Flavourites Live te vinden is.
Hier mijn shoppingbag:

rieten tas roze  snorren pennen wikkelvest
Rieten tas gepimpt in                             Snorren pennen                     Heerlijk wikkelvest
by Freshonline
roze by enbewonder                              by Studio Stationary 
karton poppenkastmiss marketing

Poppenkast van foam en karton.                  Boek Miss Marketing – What women want
Van Knippie. Hoe leuk!

Nog in de tas: een paar leuke oorbellen in goud, een Sintkadootje voor de kids (handgreepwarmers glow-in-the-dark). Jammer dat we het foto-hokje van Flair niet meer hebben gered voor the good old pictures. Volgend jaar zeker tijd maken voor een leuke workshop moodboard maken of een lesje marketing voor mama’s.

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies