Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Flavourites live 2013

22-24 november! Save the date!

Waar: Amsterdam Noord (De Overkant)
De vijfde editie van Flavourites Live, een extra feestelijke editie van het leukste en meest inspirerende webshopevent! Kom je ook?

Kaartje kopen?
Doe ‘t online, bestel hier.

white
Kamer 26 FEESTJE!
Dit jaar staan we voor de 2e keer op Flavourites Live! Nu met een vernieuwde shop met hippe producten. In wit, fluor, zwart en boomstam! Vorig jaar hebben we een prachtige prijs binnen mogen halen voor de beste stand. Of we dat dit jaar weer overtreffen zullen we zien. Maar zin in een FEESTJE hebben we zeker wel! Leuke acties, nieuwe producten en een fijne OUTLET! Dat is ook wel handig in de al drukke en dure decembermaand!

Wij staan op standnummer 96! Tot op Flavourites Live!

Meer info #flavlive13
Kom langs om de passie van zo’n 160 webshopondernemers te ervaren. (Her)ontdek je creativiteit tijdens workshops waar je leuke en hippe producten kunt maken en shop unieke producten bij elkaar die je normaal gesproken alleen online kunt kopen. Kom langs in de Fashion Lounge voor de laatste herfst/winterfashiontrends en persoonlijke stylingadviezen waarmee je het beste uit jezelf haalt en laat je professioneel fotograferen. En heb je een eigen webshop of wil je er eentje starten? Mis dan op de vrijdag en zaterdag het business event Flavourites Live Business niet, waar je workshops en seminars kunt volgen en speedcoachsessies kunt boeken bij webshopspecialisten. Kortom: een dagje Flavourites Live biedt volop inspiratie!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies