✓ Snel in huis   ✓ Eenvoudig retourneren.  ✓ Sterk in maatwerk   ✓ 100% duurzaam   ✓ NL atelier

Disclaimer en privacy

Onze prijs informatie is met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er foutieve informatie wordt verstrekt. Hoewel we trachten deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten worden ontleend.

We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van je computer.

Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die je aan ons opgeeft zoals b.v. naam, adres en geboortedatum via een bestelling of de nieuwsbrief. De gegevens worden opgeslagen bij Kamer26  en we zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken. Conform de Wet Bescherming Persoonsregistratie hebben wij onze registratie van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Atelier Kamer26 hecht veel waarde aan de privacy van alle gebruikers van www.kamer26.nl en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die je met ons deelt vertrouwelijk wordt behandeld.

Wie zijn wij?
Wij zijn Atelier Kamer26, een online webshop met unieke woonproducten uit eigen atelier. Wij verkopen onze producten ook bij Loods5 Amersfoort, Duiven en Maastricht.

Mailen: info@kamer26.nl
Contact: klantenservice pagina
Telefoon: 06-28169685
Langskomen: Patroonstraat 1, 3861 RN Nijkerk

Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Wij bieden de mogelijkheid om woonproducten uit eigen atelier online te bestellen. Hiervoor kunnen wij jouw gegevens op de volgende manieren verzamelen:

Gegevens die door jou worden verstrekt
Wij verzamelen bestelgegevens zoals je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens wanneer je een bestelling bij ons plaatst. Als het nodig is verzamelen wij de namen en adressen van degenen voor wie de bestelling is bestemd. Wij verzamelen ook jouw naam en e-mailadres als je die invult op de website door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Als je contact opneemt met onze klantenservice (online, per e-mail of telefoon) verzamelen we ook gegevens over je.

Gegevens die wij automatisch verzamelen
Wij verzamelen ook gegevens op basis van jouw gebruik bij inloggen op basis van je bezoek aan onze website. Wij verzamelen bijvoorbeeld de datum en tijd van jouw bezoek aan onze website(s), welke pagina’s jij bezoekt en welke webbrowser je daarvoor gebruikt.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?
Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens.

Bestelling
Voor jouw bestelling gebruiken we je gegevens om de bestelling te verwerken, te produceren en te bezorgen op het door jou gekozen adres. Dit doen we in samenwerking met online betaaldienstverleners en vervoerders. Daarnaast houden we je op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Wij geven jouw gegevens door aan andere bedrijven die namens ons bepaalde diensten uitvoeren.
Voorbeelden hiervan zijn: een vervoerder zoals DHL om je bestelling te kunnen afleveren; online betaaldienstverleners zoals Paypal en iDEAL om betaling te kunnen verwerken; dienstverleners om e-mail- of andere mediaberichten te kunnen verzenden; en het verlenen van klantenservice.

Klantenservice
Om je te kunnen helpen kun je met ons bellen of emailen. Wij gebruiken je gegevens en maken en bewaren aantekening om je snel te kunnen helpen. Handig als je onze hulp nog een keer nodig hebt.

Account
In je account op kamer26.nl slaan we onder andere je naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en je e-mailadres op. Zo hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen, zodat je deze makkelijk kan terugvinden.

Nieuwsbrieven
Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Je blijft dan op de hoogte van al ons nieuws, acties en diensten. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, klik dan op de afmeldlink die je onderaan in de e-mail kunt vinden.

Verbetering website(s) en service
We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we je gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek.

Fraude
Om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan gebruiken wij klantgegevens. Als dat moet op grond van een wettelijke verplichting, geven wij klantgegevens aan de overheid of een opsporingsinstantie.

Rechten
Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten!

Inzage
Natuurlijk kun je inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over het hoe en waarom we die gegevens verwerken.

Correctie
Denk je dat dat wij verkeerde gegevens van jou hebben? Laat het ons dan weten, dan passen we het aan.

Verwijderen
Je kunt je de persoonsgegevens die wij van jou hebben verwijderen. Hierdoor is het plaatsen van een bestelling niet meer mogelijk. Daarnaast kan het zijn dat we voor bijvoorbeeld administratie die gegevens dan nog wel moeten verwerken.

Beperking
Denk je dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.

Bezwaar
Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kan je bezwaar indienen.

Overdraagbaarheid
Je kunt een verzoek doen je persoonsgegevens over te dragen. Het is ook mogelijk om zelf je gegevens, waaronder je persoonsgegevens, via je account in te zien en deze via de website te wijzigen. Klik hiervoor op Mijn account.

Bewaartermijnen

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Derde ontvangers
Wij zullen jouw persoonsgegevens niet zomaar aan derden verstrekken, tenzij dit volgens de wet verplicht is. Wij geven jouw informatie alleen ter beschikking aan bedrijven die worden betrokken bij de uitvoering van onze diensten. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijf zijn dat betrokken is bij de betaling en financiële afhandeling van jouw order of de bezorgdienst die je order aflevert. Dit zijn geen ´derde ontvangers´ maar verwerkers. Onze werknemers, verwerkers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens en de inhoud van deze privacyverklaring te respecteren.

Contactpersoon AVG
Atelier Kamer26 heeft een functionaris voor gegevensbescherming benoemd. Voor vragen met betrekking tot ons gebruik van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming via het volgende e-mailadres: info@kamer26.nl

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Atelier Kamer26.

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies