Unieke woonproducten uit eigen atelier

Disclaimer en privacy

Prijzen

Onze prijs informatie is met uiterste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er foutieve informatie wordt verstrekt. Hoewel we trachten deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze site geen rechten worden ontleend.

Kleuren

We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn exact de kleuren van de producten in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van je computer.

Persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor alle persoonlijke gegevens die je aan ons opgeeft zoals b.v. naam, adres en geboortedatum via een bestelling of de nieuwsbrief. De gegevens worden opgeslagen bij Kamer26  en we zullen je persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken. Conform de Wet Bescherming Persoonsregistratie hebben wij onze registratie van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Waarom verzamelen we gegevens en om welke gegevens gaat het?

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief geef je tegelijkertijd toestemming om jouw gegevens op te slaan. We gebruiken de opgeslagen informatie om jou te informeren over Kamer26. Het kan gaan om het sturen van informatie over onze activiteiten of het doen van andere aanbiedingen. Indien je er geen prijs op stelt dat Kamer26 jouw gegevens gebruikt voor direct marketingdoeleinden kun je contact opnemen met info@kamer26.nl

Hoe kun je toegang krijgen tot de geregistreerde gegevens?

Je hebt het recht om contact met ons op te nemen om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van jou hebben geregistreerd. Indien ze foutief, onvolledig of irrelevant zijn, kun je verzoeken dat de gegevens gecorrigeerd of verwijderd worden.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Kamer26.