Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Crea inspiratie

22 december 2010– Zo tegen het einde van het jaar kijken we allemaal wel even terug wat je dit jaar hebt gedaan en maak je vast plannen voor het volgende jaar. Mijn centrale thema dit jaar was veel creatieve inspiratie opdoen. En dat is gelukt, plannen voor 2011 genoeg. Op mijn blog deel ik vast wat leuke (web) adresjes, events en andere inspiratie. Vol crea energie het nieuwe jaar in! Be inspired…

Flavourites live in Fashion Center A’dam (november 2010)- het was weer helemaal leuk en vooral voor mij inspiratief. Het idee van workshops is geboren en de focus op sloophout bevestigd. Dus workshops & sloophout straks bij Kamer 26. Creatieve oplossingen voor een ‘live’ winkel en workshopruimte worden onderzocht.

metdehand.nl– een leuke vondst op internet, een marktplaats voor unieke handgemaakte producten. Geweldig voor de crafty people onder ons.

Bij Barbara Mets (www.barbaramets.nl) heb ik laatst een mooie grijze vilte broche en een armband laten maken. De gehaakte woonassescoires en sieraden van gehaakte ZPAGETTI zijn echt super mooi!

Doe ook een workshop bij Hoooked ZPAGETTI (www.hoooked.nl) of bij Echt studio (www.echtstudio.nl) om zelf een kek tasje, een hippe poef of stevig loungekussen haken. Gezellig met je vriendinnen en je hebt er ook een leuk woonproduct bij!

Op www.101woonideeen.nl/zelfmaken kun je heel veel leuke en vooral simpele decoraties vinden om je huis te versieren. Ik kijk er regelmatig op zoek naar nieuwe ideeën.

Boek- Crea Mam, inspirerend boek over moeder en ondernemer zijn met ervaringen van anderen.

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies