Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

We love barkrukken

Zoek je unieke barkrukken om je huis, kantoor, restaurant, hotel, winkel mee te stylen? Ga je vaak voor unieke items en wil je een leuke plek creëren? Voor jou hebben we een moodboard ‘barkrukken’  samengesteld om je ideeën en inspiratie te geven hoe je barkrukken in verschillende ruimtes kunt gebruiken. Enjoy!

industriele barkrukken

Mix stylen van hout en industrieel met elkaar in je keuken, in je winkel of bar. Van ambachtelijke designs tot stoere metalen barkrukken. Die atelier barkrukken zijn veruit onze favoriet!

barkrukken wit metaal
barkrukken wit

Atelier barkrukken

Deze atelier barkrukken zijn veruit onze favoriet! Te gek op je werkkamer, in je werkruimte, aan de bar. Wissel je barkrukken af met andere soorten en stylen. Mix en match!

barkrukken atelier
barkrukken staal hout

Eetkamerstoelen worden barkrukken

Deze modellen kennen we natuurlijk als ‘normale’ design eetkamerstoelen. De Wishbone, de Ridge en de design kuipstoeltjes. Maar hoe leuk zijn ze als barkrukken?

barkrukken wishbone
barkrukken ridge leer
barkrukken kuip zwart wit

Boomstam barkrukken

In ons straatje passen natuurlijk ook perfect de boomstam barkrukken. Homemade gemaakt van palmbomen en speciaal behandeld, zodat de barkrukken niet zo erg meer scheuren. Echt anders dan anders.

barkrukken boomstam
barkruk riet 65 cm
barkrukken autoband

Natural barkrukken & DIY!

In verschillende en verrassende materialen worden er barkrukken gemaakt. In onze collectie vind je de rieten en autoband barkrukken. Uniek door vorm en materiaalgebruik. Recycle design. Voor de DIY kun je lekker aan de gang met gebruikt pallethout om deze stoere barkrukken zelf te maken.

Check onze barkrukken collectie >>>

barkrukken pallet
Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies